Ωρολογιακή βόμβα

12 Αυγούστου, 2015 08:14 Επιμέλεια: /

A04BCB98101C5C902034FC5C4CABF6DF

Το  χάος που  επικρατεί στην Κω  αλλά και στα άλλα   ακριτικά νησιά  του Αιγαίου  με τις ορδές  των εξαθλιωμένων  προσφύγων που καταφθάνουν στην χώρα μας  ελπίζοντας σε μια καλύτερη ζωή , δείχνει  ότι πρόκειται  για μια   ενεργή ωρολογιακή βόμβα στο υπογάστριο  της Ευρώπης έτοιμη να εκραγεί .

Η Ελλάδα βέβαια υφίσταται τις πλέον άμεσες επιπτώσεις καθώς ουσιαστικά καλείται να διαχειριστεί το πρόβλημα μόνη της χωρίς την συνδρομή  των χωρών της Ευρώπης που μάλλον δεν  φαίνεται να  έχουν αντιληφθεί τους κινδύνους που εγκυμονεί   για την  ασφάλειά τους η αθρόα  είσοδος  εκατοντάδων χιλιάδων  μεταναστών  .

Είναι σαφές ότι η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε ένα πρόβλημα που αν δεν αντιμετωπιστεί σωστά θα δημιουργήσει καταστάσεις που δεν ούτε καν έχουμε σκεφτεί και οφείλει να καταστήσει σαφές στα όργανα της Ε.Ε. ότι πρέπει να συνδράμουν  όχι μόνο με οικονομική βοήθεια αλλά και με τεχνική .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.