Οριστικό λουκέτο στο διασημότερο beach bar της Σκιάθου “Bananistas”

22 Ιουλίου, 2017 15:00 Επιμέλεια: /

bananistas-1

Το διασημότερο κλαμπ της Σκιάθου και της χώρας, μετά την Ψαρού στη Μύκονο, έβαλε λουκέτο οριστικά. Το Bananistas με τα 3000 άτομα καθημερινή πελατεία, δεν θα λειτουργήσει φέτος καθώς τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν από τους ελεγκτές περιβάλλοντος, γιατί ξεριζώθηκε δάσος 600 τετραγωνικών και θαμνώδης έκταση 400 τετραγωνικών, είναι υψηλά, ενώ ο Δήμος σφράγισε τέσσερις φορές φέτος το μαγαζί και τέσσερις φορές έσπασαν παράνομα τα λουκέτα με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να οδηγηθούν στην Κασσαβέτεια, καθώς τους επιβλήθηκε οχτάμηνη φυλάκιση.
Οι υπεύθυνοι αποφυλακίστηκαν και γίνονται προσπάθειες να εκδοθούν άδειες, αλλά όπως έγινε γνωστό, στον Δήμο θα γίνει έρευνα από τη Δημοτική Αρχή για το πώς δόθηκαν υπό όρους οι άδειες το 2012.
«Δεν υπάρχει ειδική μεταχείριση για κανέναν. Είσαι παράνομος; Κλείνεις», ειπώθηκε από υψηλόβαθμο στέλεχος του Δήμου.

e-thessalia.gr

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.