Όρισε Δικηγόρο ο Νέος Δήμαρχος Μετεώρων – Δεν ήξερα για το δημοσίευμα της Αθηναϊκής Εφημερίδας

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
13 Ιουνίου 2019, 12:03

Δικηγόρο για να εξακριβώσει αν ο Δήμος Μετεώρων υπερασπίστηκε την περιουσία του , δηλώνοντας την στο Εθνικό Κτηματολόγιο , όρισε ο νεοεκλεγής Δήμαρχος Μετεώρων κος Αλέκος.

Ο κος Αλέκος ανέφερε ότι επιφυλάχτηκε για τα  λεγόμενα του νυν Δημάρχου Χρήστου Σινάνη , στο ότι ο Δήμος προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε ότι αφορά την περιουσία του Δήμου και την δήλωση αυτής στο Εθνικό Κτηματολόγιο.

Ο κος Αλέκος   άφησε να εννοηθεί ότι θα περιμένει την ενημέρωση του Δικηγόρου του για να τοποθετηθεί ξεκάθαρα για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο κος Αλέκος μιλώντας στο Ράδιο Σταγών απάντησε και στην κατηγορία του Δημάρχου κου Σινάνη ότι την ημέρα των εκλογών υποψήφιος Σύμβουλος του Συνδυασμού του , μοίραζε φωτοτυπίες δημοσιεύματος Αθηναϊκού Τύπου που καταφέρονταν ενάντια στον ίδιον.

Ο κος Αλέκος δεν διέψευσε το περιστατικό , διευκρίνισε όμως ότι μόλις η συγκριμένη πράξη υπέπεσε στην αντίληψή του , αμέσως ζήτησε από τον υποψήφιο να σταματήσει.

Για το ίδιο το δημοσίευμα ανέφερε ότι ενημερώθηκε το βράδυ του Σαββάτου , παραμονή εκλογών και ουδεμία σχέση είχε με αυτό.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .