Οριακά τα βγάζουν πέρα οι Ο.Τ.Α

20 Μαΐου, 2016 08:11 Επιμέλεια: /

dimarxio new 2_DCE

Για  οριακή αντοχή  ως προς την λειτουργία των δομών τους  αλλά και την γενικότερη  λειτουργία των Ο.Τ.Α  κάνει λόγω η ΚΕΔΕ  καθώς η μείωση των Κ.Α.Π  φτάνει  , όπως επισημαίνει , στο  65%.  Η ανακοίνωση προέκυψε με αφορμή την κατάθεση  στη Βουλή της τροπολογίας που προβλέπει την θεσμοθέτηση του αυτόματου μηχανισμού δημοσιονομικής προσαρμογής της Γενικής Κυβέρνησης  (κόφτης) που συμφωνήθηκε με  τους δανειστές .

Τι να πούμε , αν με 65% μειωμένους Κ.Α.Π οι δήμοι αντέχουν , έστω και οριακά , τότε μάλλον   φαίνεται  να γίνονταν σπατάλη στο παρελθόν . Αυτό  αντιλαμβάνεται ένας λογικός άνθρωπος  διαβάζοντας την ανακοίνωση της ΚΕΔΕ !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.