«Οργώνει» το Νομό για το ΝΑΙ ο Θανάσης Λιούτας

3 Ιουλίου, 2015 12:30 Επιμέλεια: /

lioytas dimopsifisma_DCE

Το μήνυμα του ΝΑΙ μετέφερε σε πόλεις και χωριά του Νομού Τρικάλων ο Θανάσης Λιούτας. Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στα πλαίσια των επισκέψεων για να ενημερωθούν ορθά οι πολίτες για το πραγματικό διακύβευμα του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου που είναι το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ στο ευρώ και στην Ευρώπη, είτε μόνος του, είτε στο πλαίσιο κλιμακίων με άλλα στελέχη, έχει συνεχείς επαφές με πολίτες με τους οποίους μοιράζεται κοινές ανησυχίες για τη σημερινή εξαιρετικά δύσκολη πραγματικότητα, αλλά και κοινές προσδοκίες για την επόμενη ημέρα που θα πρέπει να ανατείλει πιο ελπιδοφόρα, πιο αισιόδοξη.
Ο κ. Λιούτας, ως άνθρωπος της αγοράς, γνωρίζει την κατάρρευση που έφερε σ’ αυτή, η απόφαση για το δημοψήφισμα, το κλείσιμο των τραπεζών και το Capital Control που ακολούθησαν. Όπως ο ίδιος αναφέρει, «αυτή η κατάρρευση τέμνει οριζόντια και κάθετα την αγορά συμπαρασύροντας μιας σειρά επαγγελματικούς κλάδους, όπως οι αγρότες της περιοχής μας οι οποίοι δεν μπορούν να εξάγουν τα νωπά προϊόντα τους (καρπούζια, πεπόνια κ.α.) τα οποία σαπίζουν στα χωράφια με ανυπολόγιστες ζημιές γι’ αυτούς και την οικονομία».
Ο Θανάσης Λιούτας απευθύνεται στους συμπολίτες του με λόγο απλό και κατανοητό, τονίζοντας ότι «η Ευρώπη είναι το σπίτι μας», καλώντας τους «να πουν ένα μεγάλο ΝΑΙ στην Ευρώπη, με ενότητα και αποφασιστικότητα για μια καλύτερη Ελλάδα».

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.