Όρεξη να έχεις να χορεύεις το Σαββατοκύριακο του Δεκαπενταύγουστου – Αναλυτικά οι εκδηλώσεις(upd)

admin
admin
14 Αυγούστου 2015, 08:50

Γλέντι στο Γαύρο Καλαμπάκας στις 15 Αυγούστου
Ο Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γάβρου ‘Ο ΒΡΑΧΟΣ’ διοργανώνει εκδήλωση στις 15 Αυγούστου ημέρα Σάββατο στη πλατεία του χωριού.
Θα διασκεδάσετε με εξαιρετική ορχήστρα και τον ανεπανάληπτο Παναγιώτη Ζωσιμά. Στο κλαρίνο ο σπεσιαλίστας Θανάσης Χαλιλόπουλος. Θα εμφανιστούν τα χορευτικά του Συλλόγου και τα χορευτικά του Συλλόγου ΄Παπαθύμιος Βλαχάβας΄ και της Κρύας Βρύσης.
Ώρα έναρξης 9.30 το βράδυ.

2ο αντάμωμα απανταχού Θεοτοκιτών
Ο Ε.Μ.Ε.Σ. Θεοτόκου σας προσκαλεί στο 2ο αντάμωμα απανταχού Θεοτοκιτών στις 15 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου.
Απο τον Σύλλογο Θεοτόκου θα προσφερθεί χωριάτικη σαλάτα σε όλους τους επισκέπτες.
Είσοδος 5 € και συμμετοχή με την κάρτα εισόδου στην πλούσια λαχειοφόρο για δώρα όπως ένα ταξίδι στην Πάργα – tablets – smartphones και άλλα δώρα..!!
Θα διασκεδάσετε με την φωνή της Έλλης Κοσμά και του Φώτη Τσιγαρίδα και
το κλαρίνο του Αποστώλη Κασιάρα

Καλή διασκέδαση…!!

Χορεύει ο Άγιαξ Ασπροκκλησιάς
Την Παρασκευή 14 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός του ΑΓΙΑΞ Ασπροκκλησιάς. Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η εκδήλωση θα γίνει στον χώρο του Δημοτικού σχολείου και αναμένεται για άλλη μια χρονιά το αδιαχώρητο. Την διασκέδασή μας θα αναλάβει τοπική δημοτική ορχήστρα ενώ κατά την διάρκεια της βραδιάς θα υπάρξει και πλούσια λαχειοφόρος.

Παραδοσιακό γλέντι στον Ξηρόκαμπο
Ο Ιερός Ναός Αγίου Χαραλάμπους Ξηροκάμπου στις 16 Αυγούστου ημέρα Κυριακή και ώρα 9 το βράδυ στην πλατεία του Χωριού διοργανώνει παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα του Κώστα Βακουφτσή. Στο τραγούδι ο Λάζαρος Στραζέμης και ο Αποστόλης Γκολίτος. Θα εμφανιστούν τα χορευτικά τμήματα των Συλλόγων Ξηροκάμπου και Κακοπλευρίου. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την αποπεράτωση του Ιερούν Ναού Αγίου Λουκά του Ιατρού. Θα υπάρχει πλούσια λαχειοφόρος.Είσοδος Ελεύθερη.

Μουσική εκδήλωση στην Καστανιά
Στα πλαίσια των προγραμματισμένων καλοκαιρινών εκδηλώσεων ο Μορφωτικός & Ευεργετικός Σύλλογος Καστανιάς «Ο ΣΤΙΝΟΣ» διοργανώνει την Κυριακή 16 Αυγούστου 2015 δημοτική βραδιά στην τοποθεσία «Γκούρα» στην Καστανιά Καλαμπάκας.
Τις αξίες και τα ακούσματα της βλάχικης παράδοσής μας αλλά και του συνόλου της παραδοσιακής μας μουσικής θα αποδώσει η παραδοσιακή δημοτική ορχήστρα απαρτιζόμενη από τον Γιώργο Κολτσίδα, κλαρίνο, Κώστα Παϊλα, τραγούδι, Μιλτιάδη Παρασκευά, βιολί, Αλέκο Χλίβα, αρμόνιο – ακορντεόν, Περικλή Ζήση, λαούτο – κιθάρα, Δημήτρη Μπάρδα, μπουζούκι.
Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί ευκαιρία ανταμώματος για τους απανταχού Καστανιώτες και όχι μόνον ενώ το ξεχωριστό φυσικό περιβάλλον θα αποτελέσει μέσο κεφιού και χαράς στο κλίμα των ημερών με την παρουσία των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου μας.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα λάβει χώρα πλούσια λαχειοφόρος ενώ οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν ψητά της περιοχής.
Ώρα έναρξης: 21.00
Είσοδος ελεύθερη.
Με εκτίμηση, το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Σημείωση: Οι παραπάνω εκδηλώσεις έχουν ανακοινωθεί προς το stagonnews από τους Συλλόγους. Για κάθε νέα ανακοίνωση το άρθρο θα ανανεώνεται.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .