Ωραία οργάνωση

2 Ιουλίου, 2014 08:08 Επιμέλεια: /

DSD_7611_DCE

Μια από τις πλέον ωραίες αθλητικές εκδηλώσεις το διήμερο των Αγίων Αποστόλων στην περιοχή Καλαμπάκας , ήταν αυτή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας .
Παρατηρώντας τους ποδηλάτες να κινούνται αθορύβως τόσο εντός της πόλεως , όσο και στις διαδρομές στην ευρύτερη περιοχή ,αποκόμιζες καταπληκτικές εικόνες για το πόσο φιλικό είναι το ποδήλατο τόσο στον άνθρωπο , όσο και στο φυσικό περιβάλλον .
Ουδένα ενόχλησαν , ουδένα εμπόδισαν και όλα κύλισαν πολύ όμορφα και μάλλον ομόρφυναν την περιοχή μας .
Να μια δραστηριότητα που πρέπει να προσεχθεί και αναδειχθεί στην περιοχή μας καθώς ταιριάζει και δένει με το ευρύτερο οικοσύστημα .
Συγχαρητήρια στους οργανωτές και του χρόνου καλύτερα !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.