Όραμα Μιχαλάκη

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
19 Νοεμβρίου 2015, 08:13

Οι απόψεις που εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης στην συνάντηση που είχε χθες βράδυ με τα μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας Χασιωτών σε σχέση με τις δράσεις που αναπτύσσει η περιφερειακή αρχή μάλλον σκιαγραφούν ένα αναπτυξιακό όραμα με πυρήνα την τουριστική ανάπτυξη και την σύζευξή της με  τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού  και τον πρωτογενή τομέα .

Εμείς ειδικά από το βήμα αυτό μάλλον είμαστε ευτυχείς καθώς οι απόψεις αυτές είναι και ορθές και τις επισημαίνουμε κατά κόρον όλα αυτά τα χρόνια .

Και πράγματι ορισμένα πράγματα που βρίσκονται σε εξέλιξη δρομολογούν νέα δεδομένα για την περιοχή . Η ολοκλήρωση του φράγματος «ΛΗΘΑΙΟΥ» , η ψηφιακή απεικόνιση των ΜΕΤΕΩΡΩΝ ,  που παραδίδεται μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου , το γεωλογικό  μουσείο στο Καστράκι , ο δρόμος προς Βερδικούσια , ο Ε65 , το σπήλαιο  της θεόπετρας και το μουσείο εκθεμάτων των ανασκαφών σ΄αυτό , πράγματι δίνουν μια ώθηση στην περιοχή που συνδυαζόμενη με το μουσείο παιδείας , την βιβλιοθήκη Δημουλά και το μουσείο φυσικής ιστορίας και μανιταριών ανοίγουν προοπτικές στην περιοχή !!

Τα σχόλια είναι κλειστά.

ΣΧΕΤΙΚA AΡΘΡΑ
Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .