Όραμα Μιχαλάκη

19 Νοεμβρίου, 2015 08:13 Επιμέλεια: /

FRAGMA LITHAIOY b  2 (2)_DCE

Οι απόψεις που εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης στην συνάντηση που είχε χθες βράδυ με τα μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας Χασιωτών σε σχέση με τις δράσεις που αναπτύσσει η περιφερειακή αρχή μάλλον σκιαγραφούν ένα αναπτυξιακό όραμα με πυρήνα την τουριστική ανάπτυξη και την σύζευξή της με  τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού  και τον πρωτογενή τομέα .

Εμείς ειδικά από το βήμα αυτό μάλλον είμαστε ευτυχείς καθώς οι απόψεις αυτές είναι και ορθές και τις επισημαίνουμε κατά κόρον όλα αυτά τα χρόνια .

Και πράγματι ορισμένα πράγματα που βρίσκονται σε εξέλιξη δρομολογούν νέα δεδομένα για την περιοχή . Η ολοκλήρωση του φράγματος «ΛΗΘΑΙΟΥ» , η ψηφιακή απεικόνιση των ΜΕΤΕΩΡΩΝ ,  που παραδίδεται μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου , το γεωλογικό  μουσείο στο Καστράκι , ο δρόμος προς Βερδικούσια , ο Ε65 , το σπήλαιο  της θεόπετρας και το μουσείο εκθεμάτων των ανασκαφών σ΄αυτό , πράγματι δίνουν μια ώθηση στην περιοχή που συνδυαζόμενη με το μουσείο παιδείας , την βιβλιοθήκη Δημουλά και το μουσείο φυσικής ιστορίας και μανιταριών ανοίγουν προοπτικές στην περιοχή !!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.