Ώρα για αναπτυξιακό Συνέδριο

11 Νοεμβρίου, 2015 08:19 Επιμέλεια: /

τρακτρεερ_DCE

Στην ανάγκη υιοθέτησης ενός νέου παραγωγικού μοντέλου που θα πρέπει να γίνει ο νέος εθνικός στόχος της πατρίδας μας προκειμένου να επέλθει η ανάπτυξη, αναφέρθηκε στην εισήγησή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο  ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με αποκλειστικό αντικείμενο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας, παρουσία αγροτικών, κτηνοτροφικών, συνεταιριστικών και αυτοδιοικητικών φορέων απ’ όλη τη Θεσσαλία .

Πολύ καλή η πρωτοβουλία αναμφίβολα αλλά αυτό προϋποθέτει ότι πρέπει η κάθε περιοχή με πρωτοβουλία των κύριων φορέων (Δήμος , Αγροτικός Συνεταιρισμός , αναπτυξιακή εταιρία ) να οργανώσουν τοπικά συνέδρια που θα οδηγήσουν στην επιλογή του  είδους και της μορφής  της τοπικής ανάπτυξης στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης πρότασης που θα αποτελέσει  τον κοινό μπούσουλα όσων έχουν την ευθύνη λήψης αποφάσεων .

Αν δεν υπάρξει ένας τέτοιος σχεδιασμός μέσα από τέτοιου είδους πρωτοβουλίες όλα  θα μείνουν στα χαρτιά ως καλές ιδέες αλλά χωρίς πρακτικό αποτέλεσμα .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.