Ώρα για αναπτυξιακό Συνέδριο

11 Νοεμβρίου, 2015 08:19 Επιμέλεια: /

τρακτρεερ_DCE

Στην ανάγκη υιοθέτησης ενός νέου παραγωγικού μοντέλου που θα πρέπει να γίνει ο νέος εθνικός στόχος της πατρίδας μας προκειμένου να επέλθει η ανάπτυξη, αναφέρθηκε στην εισήγησή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο  ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με αποκλειστικό αντικείμενο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας, παρουσία αγροτικών, κτηνοτροφικών, συνεταιριστικών και αυτοδιοικητικών φορέων απ’ όλη τη Θεσσαλία .

Πολύ καλή η πρωτοβουλία αναμφίβολα αλλά αυτό προϋποθέτει ότι πρέπει η κάθε περιοχή με πρωτοβουλία των κύριων φορέων (Δήμος , Αγροτικός Συνεταιρισμός , αναπτυξιακή εταιρία ) να οργανώσουν τοπικά συνέδρια που θα οδηγήσουν στην επιλογή του  είδους και της μορφής  της τοπικής ανάπτυξης στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης πρότασης που θα αποτελέσει  τον κοινό μπούσουλα όσων έχουν την ευθύνη λήψης αποφάσεων .

Αν δεν υπάρξει ένας τέτοιος σχεδιασμός μέσα από τέτοιου είδους πρωτοβουλίες όλα  θα μείνουν στα χαρτιά ως καλές ιδέες αλλά χωρίς πρακτικό αποτέλεσμα .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.