Όπως παλιά

31 Οκτωβρίου, 2015 08:38 Επιμέλεια: /

nosokomeio-nea_DCE

Διαβάζω σχετικά με τον επικείμενο  διορισμό διοίκησης στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Τρικάλων πως αυτό μάλλον θα γίνει κατά τον γνωστό παραδοσιακό τρόπο που τόσο πολύ έχει καταγγελθεί ότι αποτελεί τροχοπέδη στην λειτουργία του Νοσοκομείου , αλλά που εντούτοις δεν λέει να εγκαταλειφθεί . Έτσι , διαβάζω , ότι στο νέο Δ.Σ θα τοποθετηθούν γνωστά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ενώ  για τον πρόεδρο δεν έχει αποφασισθεί ακόμα αν αυτός θα επιλεγεί με προκήρυξη διαγωνισμού ή με διορισμό από του Υπουργείο.

Αν λοιπόν , μετά από όσα έχουν μεσολαβήσει , μετά από τόσες τραγικές εμπειρίες από την παλαιοκομματική λειτουργία δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ότι πρέπει να επαναφέρουμε κάποιες αξιακές λειτουργίες  ώστε να οικοδομήσουμε την κοινωνία των αξίων και των αξιών , τότε μάλλον δεν θα το καταλάβουμε ουδεπόποτε και μάλλον θα έχουμε την τιμή να μας καταγράψει η ιστορία ότι θα είμαστε η γενιά που με τις πράξεις , ενέργειες και επιλογές μας , συνεργήσαμε στην καταστροφή . Όμως μπορούμε να το ανατρέψουμε αρκεί να συνειδητοποιήσουμε πως η πρόοδος και η ελπίδα για το αύριο περνά μέσα από την κοινωνία των αξίων και των αξιών !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.