Ομοτράπεζοι Σινάνης και Σακελλαρίου !!

10 Μαρτίου, 2016 08:19 Επιμέλεια: /

IMG_20160309_231356_DCE

Όλα τα περίμενα αλλά και να αντικρύσω στο ίδιο τραπέζι τους κκ. Σινάνη και Σακελλαρίου δεν το περίμενα. Και αν αυτό γινόταν σε κάποια εκδήλωση να το καταλάβω αλλά σε νυχτερινή μάζωξη σε ταβέρνα της Διάβας , ειλικρινά με εξέπληξε.

¨Υπεύθυνος ¨ για την συγκεκριμένη αντάμωση ήταν ο Δημήτρης Βουρλίτσης ο οποίος αυτές τις ημέρες φιλοξενεί στην Καλαμπάκα τον Δήμαρχο Φαρσάλων κο Άρη Καραχάλιο με την σύζυγο του. Μαζί με τον Δήμαρχο Φαρσάλων και η Αντιδήμαρχος , υπεύθυνη Κοινωνικών Δομών Φαρσάλων κα Δέσποινα Σπυροπούλου.

Σακελλαρίου και Σινάνης είναι φίλοι του κου Καραχάλιου και έτσι καλέστηκαν στο τρικούβερτο τραπέζι στην ταβέρνα ¨Γιαννάκος ¨στα πλατάνια Διάβας με το μενού εκτός των υπόλοιπων εδεσμάτων να περιλαμάνει αρνί στην σούβλα.

Χθες ο Δήμαρχος Φαρσάλων ξεναγήθηκε στα δύο Μουσεία της πόλης ( Μουσείο Ελληνικής Παιδείας και Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Μανιταριών ) ενώ σήμερα θα επισκεφτεί τα Μετέωρα.

Αφού είδαμε αντάμα Σινάνη και Σακελλαρίου , θεωρώ ότι τα είδαμε όλα ή πάλι όχι ;;

ΔΙΑΒΑ2_DCE

  • ΟΧΙάς

    Και έτσι μας προέκυψαν ο οραματιστής των κλειστών δρόμων και ο ονειροπόλος των πανσεδοπάρκων, φορείς μιας πρεβεντο-μπαρόκ «κουλτούρας», με μοναδικό τους προσόν τη «θητεία» τους στα μνημονικά κοματίδια.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.