Ομοσπονδία Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης – Οι Θεσσαλοί Απόδημοι συνάντησαν τον Δήμαρχο Καλαμπάκας

27 Οκτωβρίου, 2015 10:24 Επιμέλεια: /

OTSE_2015_Kalabaka

Την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015 ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης κ. Διαμαντής Γκίκας συνάντησε τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Χρίστο Σινάνη στο γραφείο του στο Δημαρχείο της πόλης.

Ο Πρόεδρος κ. Διαμαντής Γκίκας, ο οποίος έχει καταγωγή από την Καλαμπάκα, περήφανος ενημέρωσε τον κ. Σινάνη για τις δράσεις και το έργο της Ομοσπονδίας, η οποία φέτος συμπλήρωσε τα έντεκα χρόνια από την ίδρυσή της.

Οι δύο άντρες συζήτησαν μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον για μια μελλοντική συνεργασία μεταξύ του Δήμου Καλαμπάκας και της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης στα πλαίσια του 12ου Φεστιβάλ Θεσσαλών Ευρώπης, που προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί το 2016 !

Ανταλλάχτηκαν αρκετές απόψεις, όπου μεταξύ άλλων διατυπώθηκε και η πρόταση για συμμετοχή πολιτιστικών φορέων ή Συλλόγων του Δήμου Καλαμπάκας στην παραπάνω συνεργασία και τέλος εκφράστηκε η πραγματοποίηση μιας νέας συνάντησης στις αρχές του 2016 για την οριστικοποίηση αυτής.

 

Από το γραφείο τύπου της

Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης

Διαμαντής Γκίκας

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.