Ομόφωνα

7 Αυγούστου, 2015 08:02 Επιμέλεια: /

keramidas omilia 2_DCE

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο στην συνεδρία της Τρίτης το ψήφισμα που εισηγήθηκε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Κ.Κ.Ε , Λεωνίδας Κεραμίδας  και αφορούσε τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας .

Με την ολοκλήρωση της ανάγνωσής  του από τον κ. Κεραμίδα ο δήμαρχος Χρήσος Σινάνης  τόνισε  χαρακτηριστικά :  « …Λεωνίδα , αν και φοβήθηκα ότι θα διάβαζες κανένα κουμουνιστικό μανιφέστο , το ψηφίζω με κλειστά μάτια…»  .

Όσο για την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ κυρία Περιστέρα Χαρτοπούλου αφού έριξε το πολιτικό καρφί  ότι  χαίρεται που επιτέλους το Κ.Κ.Ε ασχολείται με ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία , το ψηφίζει .

Ομόφωνα   και με τόνο που λένε αρκεί αυτό να ληφθεί υπόψη των αρμοδίων Κυβερνητικών παραγόντων μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.