Ομιλία του Ορθοπεδικού Χειρούργου Γεώργιου Οικονομίδη με θέμα ‘Βλαισός Μέγας Δάκτυλος’

admin
admin
4 Δεκεμβρίου 2017, 10:40

Ο Ορθοπαιδικός χειρούργος κ.κ. Οικονομίδης Γεώργιος σας προσκαλεί στην ομιλία του με θέμα :’Βλαισός Μέγας Δάκτυλος (κότσι) ‘ η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου και  ώρα 18.30 στο ξενοδοχείο Grand Meteora  στο Καστράκι Καλαμπάκας.

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στο Οχυρό Δράμας….

Ολοκλήρωσε τη βασική του εκπαίδευση στο Γυμνάσιο Αρρένων Δράμας και ακολούθως συνέχισε τις σπουδές του στην Ιταλία στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Perugia (Universita Degli Studi Di Perugia) από όπου αποφοίτησε το 1987.

Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Ιωσηφίδου και έχει δύο κόρες τη Φένια και τη Ράνια.

Μετά το τέλος της στρατιωτικής του θητείας εκπλήρωσε την υποχρεωτική υπηρεσία υπαίθρου στην Πετρούσα Δράμας (1988-1990).

Mετέπειτα ξεκίνησε την ειδικότητα της Ορθοπαιδικής αρχικά εξασκούμενος ένα χρόνο στη Δ’ Πανεπιστημιακή χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Γ. Παπανικολάου Θεσσαλονίκης υπό τη Διεύθυνση του Καθηγητή Ιωάννη Δαδούκη (1990-1991) και ακολούθως στην Ορθοπαιδική Πανεπιστημιακή Κλινική του ιδίου Νοσοκομείου υπό τη Διεύθυνση του Καθηγητή Παναγιώτη Συμεωνίδη (1991-1995).

Μετά τη λήψη του τίτλου ειδικότητας Ορθοπαιδικής επιλέχθηκε για την παρακολούθηση της υποτροφίας «Γεώργιος Χαρτοφυλλακίδης» στην Ορθοπαιδική Κλινική «Αθλητικών Κακώσεων» στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Κ.Ε.Ο.Χ – Ε.Ε.Χ.Ο.Τ) υπό τη διεύθυνση του Παντελή Νικολάου (1995-1996).

Ακολούθως έκανε έναρξη ελεύθερου επαγγέλματος (1996), ενώ διετέλεσε επίσημος ιατρός της Π.Α.Ε ΠΑΟΚ επί 13 έτη (1996-2008) και (2013-2014). Είναι μόνιμος συνεργάτης, επί εικοσαετίας, της ιδιωτικής κλινικής Άγιος Λουκάς Θεσσαλονίκης.

Από το 2008 μέχρι το 2013 ήταν επίσημος ιατρός της Εθνικής Ποδοσφαιρικής Ομάδας της Κύπρου.

Συμμετείχε στις δραστηριότητες ορθοπαιδικών κλινικών του εξωτερικού, αρκετές εκ των οποίων αποτελούν μεγάλα κέντρα αναφοράς σε παγκόσμιο επίπεδο και οι διευθυντές τους πρωτοπόροι στην προώθηση νέων χειρουργικών τεχνικών.

Επιλεκτικά αναφέρουμε τους ορθοπαιδικούς Di Giacomo, Cambagnia, Taverna, Bariberi, Bianchi.

Παρακολούθησε ή συμμετείχε ενεργά σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων με πρακτική εξάσκηση (workshops) τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού και εξακολουθεί να ενημερώνεται για ό,τι νεότερο ανακύπτει στη διεθνή βιβλιογραφία σε πρωτοποριακά κέντρα του εξωτερικού.

Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματιολογίας (Ε.Ε.Χ.Ο.Τ) και της Ορθοπαιδικής Τραυματιολογικής Εταιρείας Μακεδονίας – Θράκης (Ο.Τ.Ε.Μ.Α.Θ).

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .