Ομάδα πρωτοβουλίας Χασιωτών

10 Σεπτεμβρίου, 2015 11:31 Επιμέλεια: /

DSCF0514_DCE

Και να οι Χασιώτες που μπαίνουν δυναμικά στο τοπικό γίγνεσθαι προκειμένου , όπως λένε τα μέλη της ομάδας πρωτοβουλίας που συνέστησαν στην διακήρυξή τους , να διεκδικήσουν και να αγωνιστούν για τον τόπο τους .
Πρώτο και άμεσο θέμα η προώθηση της επικαιροποιημένης μελέτης που αφορά το αναρριχητικό κέντρο Γάβρου και Αγίου Δημητρίου .
Στο πλαίσιο αυτό αναμένονται πρωτοβουλίες αλλά πριν , όπως ειπώθηκε στην διαδικασία της Τετάρτης στο Εργατικό Κέντρο , θα υπάρξει συνάντηση με τον δήμαρχο Χρήστο Σινάνη προκειμένου να ενημερωθούν για τι δέον γενέσθαι μια και πιστεύουν ότι το αναρριχητικό κέντρο αποτελεί κομβικό σημείο για το αύριο των Χασίων και των Χασιωτών .
Γιάννης Καραθανάσης , Μπάμπης Ζούζουλας και Αποστόλης Γκαντέλας αποτελούν το τριμελές συντονιστικό όργανο με ευθύνη να προετοιμάσουν τις επόμενες κινήσεις για την προώθηση των θεμάτων της ομάδας πρωτοβουλίας . Αγαπητοί μου , καλή δουλειά και καλή υπομονή !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.