Ομάδα Πρωτοβουλίας Χασιωτών – Θετικές προοπτικές ανοίγονται για την ένταξη χρηματοδότησης της μελέτης του αναρριχητικού κέντρου Χασίων

11 Νοεμβρίου, 2015 09:42 Επιμέλεια: /

DSCF0514_DCE

Με χαρά και ικανοποίηση  πληροφορηθήκαμε  ότι η Χασιώτισσα , στην καταγωγή , Βουλευτής  του Νομού μας  Παναγιώτα Δριτσέλη  είχε  συνάντηση εργασίας  με τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Γεράσιμο Ζαχαράτο  στον οποίο  έθεσε  ζητήματα που αφορούν  τον τοπικό τουρισμό  με ιδιαίτερη εστίαση στον  Μετεωρήτικο  τουρισμό και στην αναζήτηση νέων πεδίων τουριστικής δραστηριότητας. Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης  η κ. Βουλευτής  έθεσε  και το μείζον  για την περιοχή των Χασίων θέμα της αξιοποίησης  της επικαιροποιημένης  μελέτης για το Αναρριχητικό Κέντρο Χασίων.

Η άμεση ανταπόκριση της Βουλευτή  , μετά την ενημέρωση που είχε από την Ομάδα Πρωτοβουλίας  σε πρόσφατη  συνάντησή μας  αναφορικά με την προώθηση της μελέτης για το Αναρριχητικό Κέντρο Χασίων , δεν ικανοποίησε μόνο τα  μέλη της Δ.Ε και τα μέλη της Πρωτοβουλίας  μας αλλά και όλους τους Χασιώτες συνολικά  καθώς ο εκπρόσωπός τους  στην Εθνική Αντιπροσωπεία αφουγκράστηκε   την αγωνία  τους για την πρόοδο των    Χασίων .

Μετά τις εξελίξεις αυτές και τις θετικές προοπτικές που ανοίγονται  για την ένταξη χρηματοδότησης  της μελέτης , εάν και εφόσον  ο Δήμος  Καλαμπάκας  προβεί  στις αναγκαίες ενέργειες  προς την κατεύθυνση αυτή , αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια την κυρία Δριτσέλη για την άμεση ανταπόκρισή της στο συγκεκριμένο αίτημά μας .

Ταυτόχρονα  θα πρέπει να επισημάνουμε  ότι μετά το άνοιγμα της πόρτας για ένταξη χρηματοδότησης της μελέτης από την Βουλευτή , η ευθύνη  για το αν θα ενταχθεί , βρίσκεται  στα χέρια του Δήμου Καλαμπάκας και ιδιαίτερα στην  ευθύνη της  δημοτικής αρχής η οποία ευελπιστούμε πως θα προτάξει το έν λόγο έργο στο ΕΣΠΑ δεδομένης της ωριμότητάς του , της επιλεξιμότητάς του  και κυρίως της αναγκαιότητάς  του καθώς  η περιοχή των  Χασίων είναι η πλέον ζωντανή κοινωνικά και παραγωγικά περιοχή αλλά και η περιοχή με πλήθος συγκριτικών πλεονεκτημάτων που μπορούν αξιοποιούμενα να ανοίξουν νέους δρόμους στην ολοκληρωμένη  τοπική ανάπτυξη κάτι που θα συμβάλει στην οικονομική και κοινωνική ανάταξη της περιοχής  .

 

 Για την Ομάδα Πρωτοβουλίας Χασιωτών

                                                          Η Διοικούσα  Επιτροπή

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.