Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Συνάντηση Διαβούλευσης των Επαγγελματικών Φορέων για τον Ενιαίο Τουριστικό Φορέα στην Π.Ε. Τρικάλων

26 Μαΐου, 2017 17:50 Επιμέλεια: /

1Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ_2

Την Πέμπτη 25 Μαΐου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητήριου Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε η 1η Συνάντηση της Επιτροπής Διαβούλευσης των Επαγγελματικών Φορέων για τον Ενιαίο Τουριστικό Φορέα στην Π.Ε. Τρικάλων.

Η συγκεκριμένη συνάντηση είχε σαν στόχο την καταγραφή των απόψεων των φορέων για  την εκπόνηση του επιχειρησιακού σχεδίου του Ενιαίου Φορέα Στήριξης της Τουριστικής Δραστηριότητας σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων καθώς και τον σχεδιασμό δράσεων και ενεργειών ανάπτυξης, διαχείρισης και προώθησης του προορισμού.

 

Η παρουσίαση της διαβούλευσης πραγματοποιήθηκε από τα στελέχη της εταιρίας TOPOSOPHY όπου, κατά την διάρκεια της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε περιγραφή του έργου, ανάλυση των διεθνών και εγχώριων τάσεων στον τομέα του τουρισμού και ζητήθηκε η προκαταρκτική άποψή των εκπροσώπων των επαγγελματικών φορέων μέσω online ερωτηματολογίου.

 

Για τις ανάγκες της διαβούλευσης, χρησιμοποιήθηκε μια καινοτόμα ηλεκτρονική πλατφόρμα ψηφοφορίας μέσω της οποίας οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να απαντήσουν «ζωντανά» από την κινητή συσκευή τους, ενώ τα αποτελέσματα εμφανιζόντουσαν ανώνυμα στο κοινό μετά τη λήξη κάθε ψηφοφορίας.

 

Στον Ενιαίο Φορέα συμμετέχουν η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, ο Δήμος Τρικκαίων, ο Δήμος Καλαμπάκας, ο Δήμος Πύλης, ο Δήμος Φαρκαδόνας, το Επιμελητήριο Τρικάλων και η ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ Α.Ε.. Στην επιτροπή διαβούλευσης των επαγγελματικών φορέων  συμμετέχουν η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων, ο Σύλλογος Ξενοδόχων Τρικάλων και Ορεινού Όγκου, ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Μετεώρων (ΣΤΕΜ), ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων – Διαμερισμάτων – Κάμπινγκ Καλαμπάκας, ο Σύλλογος Ξενοδόχων – Επαγγελματιών Ορεινού Όγκου «Ξένιος Ζευς», ο Σύλλογος Τουριστικών Πρακτόρων, η Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων, οι Εμπορικοί Σύλλογοι Τρικάλων, Καλαμπάκας και Πύλης, το Σωματείο Επισιτιστικών Επαγγελμάτων και Fast Food, το ΚΤΕΛ Τρικάλων, το σωματείο «Τα Χατζηπετρέικα», η ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε., η E-TRIKALA A.E., η Εφορεία Αρχαιοτήτων Τρικάλων, ο Ορειβατικός Σύλλογος Καλαμπάκας, ο Σύλλογος Πεζοπορίας Ορειβασίας Τρικάλων, ο Ορειβατικός – Περιηγητικός Όμιλος Πύλης, η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας και ο Σύλλογος Ορειβασίας – Χιονοδρομίας Τρικάλων.

 

 

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.