Ολοκληρώθηκε η φύτευση λουλουδιών στο παρτέρι της κεντρικής πλατείας Καλαμπάκας

27 Οκτωβρίου, 2015 15:57 Επιμέλεια: /

DSC05946

Ολοκληρώθηκε η φύτευση λουλουδιών στο παρτέρι της κεντρικής πλατείας Καλαμπάκας από τους υπαλλήλους του Δήμου. Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Δημοτικής Αρχής αυτό αποτελεί τη συνέχεια μιας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει για την αισθητική αναβάθμιση  της πόλης της Καλαμπάκας (ζαρντινιέρες, επισκευή πεζοδρομίων κλπ.), ώστε η πόλη να καταστεί ομορφότερη και ελκυστικότερη για τους πολίτες και τους χιλιάδες επισκέπτες. Καλούμε όλους τους πολίτες να αγκαλιάσουν τις προσπάθειες και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στην πόλη και γενικότερα στο Δήμο Καλαμπάκας.

 

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Την στιγμή που ο δήμος Τρακαίων συμμετέχει στο ΣΥΜΦΩΝΟ ΔΗΜΑΡΧΩΝ στη Καλαμπάκα ο δήμος στέλνει δελτία τύπου για πανσεδάκια.
    «Το Σύμφωνο των Δημάρχων είναι η κυριότερη ευρωπαϊκή κίνηση στην οποία συμμετέχουν τοπικές και περιφερειακές αρχές, οι οποίες δεσμεύονται εθελοντικά να αυξήσουν την ενεργειακή απόδοση και τη χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στις περιοχές τους.»
    Δράσεις που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.