Ολοκληρώθηκε η εκδρομή του Ράδιο Σταγών

21 Σεπτεμβρίου, 2017 19:10 Επιμέλεια: /

kriti xania moyseio akropolis (185)

Επέστρεψαν χθες το απόγευμα οι συμμετέχοντες  στην εκδρομή του Ράδιο Σταγών στην Κρήτη και στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Την τελευταία ημέρα στην Κρήτη το πρόγραμμα περιελάμβανε  επίσκεψη στο μνημείο των τάφων της οικογένειας των Βενιζέλων και το ιστορικό Μάλεμε.

Το Μάλεμε αποτέλεσε το σημείο προσγείωσης των Γερμανών αλεξιπτωτιστών που εισέβαλαν την Κρήτη το 1941, κατά την έναρξη της μάχης της Κρήτης (Επιχείρηση Ερμής – Operation Mercury) κατά τη διάρκεια του Β” Παγκοσμίου Πολέμου.

Επιστρέψαμε στα Χανιά όπου περπατήσαμε  στην κλειστή αγορά της πόλης.

Ελεύθερος χρόνος μέχρι το βράδυ για περιήγηση και αναψυχή.

Το βράδυ επιβιβαστήκαμε στο καράβι και αφού τακτοποιηθήκαμε  στις καμπίνες μας και αναχωρήσαμε για Πειραιά όπου φτάσαμε το πρωί.

Ολοκληρώσαμε τις επισκέψεις με το Μουσείο της Ακρόπολης όπου πήγαμε μετά την επιβίβαση στο λιμάνι.

Εκεί ξεναγηθήκαμε και είδαμε από κοντά τον μεγάλο Αρχαιολογικό πλούτο της Χώρας μας.

Επιστρέψαμε στην Καλαμπάκα όλοι υγιείς , γεμάτοι όμορφες εικόνες και εμπειρίες από την Κρήτη αλλά και την υπόλοιπη διαδρομή.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.