Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του νέου σίριαλ Τατουάζ

25 Ιουλίου, 2017 07:50 Επιμέλεια: /

16865137_1618207431523550_7663795606375770112_n

Ολοκληρώθηκαν προς το παρόν  τα γυρίσματα του νέου σίριαλ Τατουάζ το οποίο θα παιχτεί στις οθόνες της ελληνικής τηλεόρασης από τον Σεπτέμβριο.

Οι σκηνές έλαβαν χώρα στην ευρύτερη περιοχή του Καστρακίου , των Μετεώρων και ως επί το πλείστον στους χώρους του πολυτελούς ξενοδοχείου GRAND METEORA HOTEL στους οποίους γυρίστηκε ένα μεγάλο τμήμα της σειράς.

Τα γυρίσματα στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία και οι συντελεστές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και από τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο  καθώς και από την περιοχή μας.

Θεωρούμε αυτό το γεγονός  πάρα πολύ σημαντικό για τον τόπο μας και για το ξενοδοχείο μας ιδιαίτερα.

Ευελπιστούμε ότι και στο μέλλον θα έχουμε πολλές ή τέτοιου είδους αντίστοιχες συνεργασίες , οι οποίες θα βοηθήσουν την περιοχή μας και το ξενοδοχείο μας.

Ευχαριστούμε και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους συντελεστές αυτών των γυρισμάτων.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.