Ολοκλήρωση των εργασιών ανακατασκευής του χλοοτάπητα του δημοτικού σταδίου Καλαμπάκας

14 Ιουλίου, 2017 11:01 Επιμέλεια: /

Untitled

Ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017, οι εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα του γηπέδου του δημοτικού σταδίου Καλαμπάκας από την ανάδοχο εταιρεία «agroαναπτυξιακή».

Οι εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα του γηπέδου περιλάμβαναν :

  • Την καταστροφή του υφιστάμενου χλοοτάπητα , την κατεργασία του εδάφους και την απομάκρυνση του προηγούμενου τάπητα,
  • Την προμήθεια εδαφοβελτιωτικών και την ενσωμάτωσή τους στο έδαφος του γηπέδου με την ταυτόχρονη δημιουργίας κατάλληλης σποροκλίνης.
  • Τη σπορά πιστοποιημένου μίγματος σπόρων, με τις κατάλληλες εργασίες λίπανσης και καλλιέργειας του εδάφους.
  • Την καθημερινή άρδευση του νέου χλοοτάπητα και το πρώτο κούρεμα αυτού.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών ανακατασκευής του χλοοτάπητα του γηπέδου, έχει αλλάξει η όψη του αγωνιστικού χώρου του δημοτικού σταδίου Καλαμπάκας και το έργο έχει αναβαθμίσει την ποιότητα του αγωνιστικού χώρου.

Το έργο θα παραδοθεί για χρήση μέσα σε δύο μήνες προκειμένου να ληφθούν όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις και να γίνουν όλες οι κατάλληλες ενέργειες για τη σωστή συντήρηση του χλοοτάπητα προκειμένου να αντέξει για μεγάλο χρονικό διάστημα σε άριστη κατάσταση.

 

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

        

                                                                          ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΑΝΤΟΣ

 

Untitled

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.