Ολοκλήρωση Εργασιών σε Σχολικά Κτίρια του Δήμου Καλαμπάκας

17 Μαρτίου, 2016 13:01 Επιμέλεια: /

SAM_0957_DCE

Από το Δήμο Καλαμπάκας ανακοινώνεται ότι ολοκληρώθηκαν οι προγραμματισμένες εργασίες που αφορούσαν τη λειτουργικότητα και τις υποδομές των σχολικών κτιρίων του Δήμου. Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκαν οι εξής εργασίες:

1.       Κατασκευή δαπέδου με πλακίδια του 2ου ορόφου στο 2ο Γυμνάσιο Καλαμπάκας

2.       Προμήθεια τριών διαδραστικών συστημάτων διδασκαλίας στο 1ο Γυμνάσιο Καλαμπάκας.

3.       Κατασκευή κουφωμάτων στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Τεχνικού Λυκείου Καλαμπάκας.

4.       Ανακαίνιση των W.C. των διδασκόντων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας.

5.       Κατασκευή στέγης στο Δημοτικό Σχολείο Γλυκομηλιάς.

6.       Αποκατάσταση ζημιών της στέγης στο Δημοτικό Σχολείο Ασπροκκλησιάς.

7.       Παρεμβάσεις στα υπόλοιπα δημοτικά σχολεία της πόλης (1ο, 3ο, 4ο και 5ο).

Οι εργασίες έγιναν τόσο με χρήματα που μπήκαν στο ταμείο του Δήμου για αποκατάσταση σχολικών κτιρίων, όσο και με χρήματα από το ταμείο του Δήμου. Η Δημοτική Αρχή κάνοντας πράξη των δεσμεύσεών της, ότι η διάθεση των κονδυλίων θα γίνεται στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας, δηλώνει κατηγορηματικά, ότι τα χρήματα που μπήκαν και θα μπουν στο ταμείο του Δήμου για αποκατάσταση των υποδομών των σχολικών κτιρίων (και άλλα από το ταμείο του Δήμου αν χρειαστεί), θα διατίθενται αποκλειστικά για το σκοπό αυτό, με στόχο οι μαθητές του Δήμου μας να φοιτούν σε σχολεία λειτουργικά, ασφαλή και αισθητικά αναβαθμισμένα.

Δήμος Καλαμπάκας

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.