Ολοκληρώνονται οι εργασίες πεζοδρόμησης στο δρόμο για το γήπεδο Καλαμπάκας

17 Σεπτεμβρίου, 2015 09:46 Επιμέλεια: /

DSD_0230_DCE

Στην τελική ευθεία έχουν μπει πλέον οι εργασίες κατασκευής πεζοδρομίου στο δρόμο προς το γήπεδο της Καλαμπάκας.

Πόλυ σύντομα οι πολίτες που θέλουν να μεταβούν στο γήπεδο της πόλης μας θα το κάνουν πλέον με μεγαλύτερο ασφάλεια αφού δεν θα αναγκάζονται να περπατούν στο δρόμο με κίνδυνο τη ζωή τους.

Στο σημείο σήμερα για να επιβλέψουν την έκβαση των εργασιών βρέθηκαν Αντιδήμαρχοι της Δημοτικής Αρχής αλλά και ο πρόεδρος του Καστρακίου κ. Γιάννης.

Να συμπληρώσουμε εμείς πως για να είναι απόλυτα ασφαλής η διέλευση των πεζών από το σημείο θα ήταν καλό να τοποθετηθούν και κάγκελα αλλά και φώτα για τη νύχτα.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.