Ολοκληρώνεται η Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας

13 Σεπτεμβρίου, 2016 12:01 Επιμέλεια: /

pezodromia-1

Με τον καλλωπισμό του εξωτερικού χώρου  , ολοκληρώνονται οι εργασίες και παραδίδεται στο Σχολείο , η Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας.

Ένα έργο που για να ολοκληρωθεί πέρασε από πολλά στάδια και διήρκησε πολύ περισσότερο από τον χρόνο που θα έπρεπε.

Αυτό γιατί ο πρώτος ανάδοχος κηρύχτηκε έκπτωτος από τον Δήμο Καλαμπάκας και οι διαδικασίες εγκατάστασης άλλου άλλαξε το χρονοδιάγραμμα.

Τέλος καλό όμως όλα καλά , λέει ο θυμόσοφος Λαός και αυτό ισχύει και στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Αυτές τις ημέρες μπαίνουν και οι τελευταίες πινελιές , για να μπορεί το έργο να παραδοθεί προς χρήση. Διαμορφώνεται η πλακόστρωση και τα πεζοδρόμια μπροστά από την αίθουσα αλλά και σε όλο τον περίγυρο του Σχολείου.

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κος Σινάνης εθεάθη πριν λίγο  να παρακολουθεί και να επιβλέπει την πορεία των εργασιών του έργου , και μεριμνά για την έγκαιρη ολοκλήρωση.

pezodromia-3 pezodromia-2

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Άλλο επιβλέπω και άλλο πάω για φωτογράφιση. Άλλωστε το έργο είναι ένα από τα πέντε έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στο δήμο Καλαμπάκας.
    (ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ, προϋπολογισμού 719.710,05 €)

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.