Ολοκληρώνεται ένα σημαντικό έργο στην Θεόπετρα και συγκεκριμένα η εργολαβία “Διαμόρφωση παλαιού τυροκομείου Θεόπετρας”

14 Δεκεμβρίου, 2015 13:10 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται ένα σημαντικό έργο στην Θεόπετρα και συγκεκριμένα η εργολαβία «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΕΟΠΕΤΡΑΣ ΣΕ ΚΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΧΡΗΣΗ».
Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης εργολαβίας, εγκαταστάθηκε και ο δεύτερος εργολάβος για να συνεχίσει την «Αισθητική Αναβάθμιση της Τ.Κ. Θεόπετρας του Δ. Καλαμπάκας».

Συγκεκριμένα με τη δεύτερη εργολαβία θα γίνουν στην Τ.Κ. Θεόπετρας παρεμβάσεις στην είσοδο του οικισμού στη θέση της σημερινής γέφυρας Θεόπετρας, η οποία μετά τη δημοπράτηση νέας γέφυρας σε άλλη θέση θα χρησιμοποιείται ως πεζογέφυρα. Θα γίνει πλακόστρωση της σημερινής οδού στην προέκταση της γέφυρας αλλά και του οδοστρώματος αυτής μιας και ομολογουμένως διαθέτει αξιόλογη αισθητική αξία. Με αυτή επιχειρείται «ενοποίηση» του χώρου του πάρκου Θεόπετρας και του χώρου όπου βρίσκεται το πρώην Τυροκομείο, το οποίο μετατρέπεται σε χώρο για κοινωφελή χρήση με αντίστοιχη αναβάθμιση και ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου αυτού.

Η Θεόπετρα με το Μουσείο, το Σπήλαιο, το παλιό τυροκομείο και το Πάρκο, αποκτά ιδιαίτερη πολιτιστική και τουριστική σημασία  και γίνεται ιδανικός χώρος επίσκεψης σχολείων.

Ένας χώρος που θα παρέχει την ευκαιρία στον επισκέπτη να συνδυάσει πολλές και ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες επιλογές. Δημιουργούνται χώροι που θα ικανοποιούν τις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών σε δραστηριότητες αναψυχής , θα διευκολύνουν την παραμονή τους στο χώρο, θα τους «επιτρέψουν» να γνωρίσουν καλύτερα το φυσικό περιβάλλον,  το τοπίο και να επιδοθούν σε δραστηριότητες οικολογικού και μορφωτικού χαρακτήρα.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

Χωρίς τίτλο

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.
  • ΟΧΙάς

    Μόνο που δεν αναφαίρετε ότι το έργο χρηματοδοτείτε από το πρόγραμμα LEADER και ότι τα χρήματα τα έφερε ο κ. Μπουτίνας. Τα έξι στελέχη που συνέταξαν τη πρόταση LEADER είναι απλήρωτα και είναι στα δικαστήρια, και δύο τα βρόντηξαν και έφυγαν.
    Και μιας και κόπτεστε για την τουριστική προβολή για δεν λέτε στο κόσμο τι κάνατε με τα 29.700 ευρώ που εγκρίθηκαν στον ΟΠΕΤΑΚ στην 2η προκήρυξη του LEADER το 2013 και αφορούσε την «προβολή και προώθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου Καλαμπάκας»;

  • ΟΧΙάς

    Αντί να βγάλετε το έργο φωτογραφίες βγάλατε τη αφεντιά σας!!!!!!!!!!!!!

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.