Ολόκληρη η αλήθεια

21 Νοεμβρίου, 2016 08:18 Επιμέλεια: /

plateia platanoy 2_DCE

Μια αλήθεια επιχείρησε να επισημάνει ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Γεωργίου στην Όλγα Κεφαλογιάννη που  την Κυριακή το μεσημέρι επισκέφθηκε τον δήμο Καλαμπάκας αλλά δεν ολοκληρώθηκε .

Λοιπόν , πράγματι ο πατέρας της Όλγας Κεφαλογιάννη , Γιάννης Κεφαλογιάννης  ως Υπουργός Εσωτερικών βοήθησε την Διάβα αλλά μαζί με την κατασκευή του δικτύου άρδευσης υπέγραψε και την κατασκευή του Κοινοτικού γραφείου ως και την κατασκευή  του δημοτικού σχολείου . Αυτά επί προεδρίας Βύρωνα Μπουτίνα τη μεσολάβηση του αείμνηστου Θανάση Παπαχρήστου τους οποίους φίλεψε στα «πλατάνια» . Αυτά για την ιστορική αλήθεια !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.