Όλοι στο Πανελλαδικό συλλαλητήριο το Σάββατο 13 Φλεβάρη 11 π.μ. στην Ομόνοια Αθήνα

12 Φεβρουαρίου, 2016 08:08 Επιμέλεια: /

συνδικατο_DCE

Εργατιά – αγροτιά, μια φωνή και μια γροθιά.

 “…με τρακτέρ απ” το χωριό

για την πόλη μια και δυο…”

Οι αγρότες των αγωνιστικών μπλόκων που αποφάσισαν μέσα από το συντονιστικό τους όργανο να διαδηλώσουν στην Αθήνα ενάντια στην κυβερνητική πρόταση για το Ασφαλιστικό, δεν θα είναι μόνοι τους.

Το συνδικάτο οικοδομων απευθύνει κάλεσμα αγώνα στους εργάτες, τα σωματεία, τη νεολαία σε μαζική συμμετοχή, μαζί με τους αγρότες, στο πανελλαδικό συλλαλητήριο, το Σάββατο 13 Φλεβάρη!

Για να μην περάσει ο νόμος – λαιμητόμος για το Ασφαλιστικό, να μην περάσει η εξαθλίωση, η ανέχεια, η νέα σφαγή στη ζωή μας.

Απαντάμε αγωνιστικά, ενωτικά, ταξικά στην κυβέρνηση, στα κόμματα που στηρίζουν το σύστημα της εκμετάλλευσης, στην ΕΕ!

ü Αποκαλύπτουμε τα ψέματά τους!   Ως εδώ!

ü Αρκετά πληρώσαμε!   Αρκετά ματώσαμε!

Έχουμε τη δύναμη για να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, να συναντήσουν αδιαπέραστο λαϊκό τοίχος. Εμείς οι ταξικές δυνάμεις απευθύνουμε κάλεσμα στους εργάτες και τις εργάτριες, στα σωματεία, τα συνδικάτα, αν τολμήσει η κυβέρνηση και φέρει στη Βουλή το νόμο έκτρωμα για το Ασφαλιστικό παρά τη γενική κατακραυγή, απαντάμε με 48ωρη Γενική Πανελλαδική Απεργία!

Εργατιά – αγροτιά μια φωνή και μια γροθιά!

Μπορούμε να τους σταματήσουμε!!

**Λεωφορεία θα αναχωρήσουν από τα Τρίκαλα στις 5.00 το πρωί, από την Πλ. Εθνικής Αντίστασης, μπροστά από την ταβέρνα «Κωστάρα»

Δηλώνουμε μαζικά συμμετοχή στα Δ.Σ. των σωματείων μας

και των συλλόγων μας.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.