Όλγα Κεφαλογιάννη από την Καλαμπάκα – << Είστε από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς της Χώρας …….όσες φορές και αν την επισκέπτεται κανείς δεν την χορταίνει …>> ( Βίντεο και Φωτό)

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
20 Νοεμβρίου 2016, 19:04

Στην Καλαμπάκα βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι η πρώην Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη , όπου πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο της πόλης.

Εκεί την υποδέχτηκε ο Δήμαρχος κος Σινάνης , τοπικοί παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας αλλά και οπαδοί του κόμματος. Στην συνάντηση συμμετείχε ο πρώην Υπουργός Κώστας Σκρέκας , ο Αντιπεριφερειάρχης κος Μιχαλάκης , οι  Πολιτευτές κκ.  Λιούτας και Λασπά  , ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κος Μπαγιώτης , ο Πρόεδρος της ΤΕ Καλαμπάκας κος Γεωργίου , Αντιδήμαρχοι και  Δημοτικοί Σύμβουλοι .

Ο κος Σινάνης ευχαρίστησε την κα Κεφαλογιάννη για την επίσκεψη στην Καλαμπάκα λέγοντας ότι όσες φορές ζήτησε την βοήθεια της αυτή ανταποκρίθηκε. Μίλησε για τα πλεονεκτήματα της περιοχής και της ευχήθηκε σύντομα να είναι και πάλι Υπουργός , για να επισκεφτεί τον ¨Δήμο Μετεώρων ¨.

Η κα Κεφαλογιάννη έδειξε να γνωρίζει πολλά για την περιοχή αφού όπως είπε διαπίστωσε ως Υπουργός ήταν ότι η περιοχή Καλαμπάκας και Μετεώρων προσελκύουν το ενδιαφέρον από όλο τον Κόσμο. Υπάρχουν αγορές όπως η Ιαπωνική είπε , που για το νούμερο ένα προορισμό στην Ελλάδα έχουν τα Μετέωρα.

Έχουμε την δυνατότητα να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα για διαφορετικές μορφές τουρισμού όπως ο Θρησκευτικός , ο Αγροκτηνοτροφικός κ.λ..π. , που θα δώσουν αναπτυξιακές προοπτικές στον τόπο. Το τρίπτυχο Τουρισμός – Περιβάλλον – Πολιτισμός ταιριάζει απόλυτα στην ιστορία της περιοχής.

Πρέπει να στηριχτούν Άνθρωποι για να δραστηριοποιηθούν για να μείνουν στην περιοχή , και αυτό θα γίνει σε συνδυασμό με την Αγροτική ενασχόληση.  Έκλεισε λέγοντας ότι θα είναι πάντα κοντά στην περιοχή και θα βοηθήσει τα μέγιστα , ανέφερε.

<< Παρέλαβε τον Τουρισμό με 14 εκ. αφίξεις και τον αριθμό αυτό τον παρέδωσε 22 εκ. τουρίστες και από τότε δεν έχει αυξηθεί καθόλου >> , ήταν τα λόγια του πρώην Υπουργού Κώστα Σκρέκα. Ζήτησε από την Υπουργό μνα βοηθήσει για να μην φεύγουν νέοι Άνθρωποι από τον τόπο τους.

Για τα έργα στην περιοχή και δη το οδικό κύκλωμα Μετεώρων , το πλανητάριο και το Γεωλογικό Μουσείο Καστρακίου  , μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης κος Μιχαλάκης .

Ο κος Λιούτας στάθηκε στον συνδυασμό Τουρισμός  και  Αγροτικό προϊόν και ευχήθηκε την κα Κεφαλογιάννη να  πράξει τα μέγιστα για την περιοχή.

Ο  κος Γεωργίου αναφέρθηκε στον πατέρα της όλγας Κεφαλογιάννη που βοήθησε στην άρδευση των κτημάτων της Διάβας , ενώ η κα Λασπά καλωσόρισε και αυτή με την σειρά της την πρώην Υπουργό .

Με την έλευση της πρώην Υπουργού και πριν την άνοδο στο Δημαρχείο , ο Δήμαρχος την συνόδευσε  στο Κέντρο Πληροφόρησης που λειτουργεί στην πόλη και κατασκευάστηκε με δαπάνη που επιβάρυνε την Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου.  Η κα Κεφαλογιάννη έμεινε έκθαμβη από την ομορφιά του Γραφείου αφού ξεναγήθηκε από υπάλληλο που εργάζεται στην εν λόγω δομή.

Μετά το Δημαρχείο η κα Κεφαλογιάννη επισκέφτηκε την Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου και ακολούθησε γεύμα σε Ξενοδοχείο του Καστρακίου.

 

  • ΟΧΙάς

    Για μια ακόμη φορά, ο δήμαρχος επικοινωνιακά κι όχι ουσιαστικά, επένδυσε στην εικόνα κι όχι στην πραγματικότητα, προσπάθησε να γίνει εξ αντανακλάσεως, το κέντρο του ειδησεογραφικού ενδιαφέροντος. Συνδιοργάνωσε ένα κομματικό επικοινωνιακό πανηγύρι σε λάθος χώρο.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .