Όλα έτοιμα για την διοργάνωση του Ποδηλατικού αγώνας ορεινής ποδηλασίας 2nd Meteora MTB Race- Βασίλης Ευσταθίου

20 Μαΐου, 2017 11:46 Επιμέλεια: /

18358631_1856174847932664_5124880046482199275_o

Όλα έτοιμα για την διοργάνωση του Ποδηλατικού αγώνας ορεινής ποδηλασίας με την επωνυμία 2nd Meteora MTB Race- Βασίλης Ευσταθίου που διοργανώνει αύριο 21 Μαίου στα Μετέωρα ο Ποδηλατικός ΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ, με την Περιφέρεια Θεσσαλιας Ενότητα Τρικάλων, το Δήμο Καλαμπάκας (Μετεώρων)και την Cyclinghellas.gr.

Στόχος των διοργανωτών η καθιέρωση του αγώνα ως θεσμό για την περιοχή με Διεθνής συμμετοχές. Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους της περιοχής των Μετεώρων , αφετέρου η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας.

Τον αγώνα υποστηρίζουν: η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας και ο Σύλλογος Δρομέων Καλαμπάκας Σ.Κ.Α.Μ., το ΕΚΑΒ, η Αστυνομική Διεύθυνση Καλαμπάκας.

Ο αγώνας διεξάγεται  σύμφωνα με τους κανονισμούς της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και  της UCI.

Η συμμετοχή αθλητών συνοδών θεατών αναμένεται πολλή μεγάλη από όλα τα ποδηλατικά σωματεία και  Οπεν ανεξάρτητους αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Ο τελικός  αριθμός αθλητών είναι 320, ενώ οι  παραγόντες, συνοδοί κ φίλοι της ποδηλασίας που θα επισκεφτούν την περιοχή αναμένεται να ξεπεράσουν τους 450 με πολλούς από αυτούς να διαμείνουν σήμερα Σάββατο στην Καλαμπάκα. Ο αγώνας διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά καθώς η περσινή είχε επίσης πολλή μεγάλη επιτυχία τόσο οργανωτική όσο και σε αγωνιστική.

 

Θα παρακαλούσαμε σήμερα για τη  δημοσίευση του αγώνα μας (παραπάνω

κείμενο)

 

 

Εκ μέρους του Ποδηλατικού ΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ και της Cyclinghellas

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.