Όλα έτοιμα για την διοργάνωση του Ποδηλατικού αγώνας ορεινής ποδηλασίας 2nd Meteora MTB Race- Βασίλης Ευσταθίου

admin
admin
20 Μαΐου 2017, 11:46

Όλα έτοιμα για την διοργάνωση του Ποδηλατικού αγώνας ορεινής ποδηλασίας με την επωνυμία 2nd Meteora MTB Race- Βασίλης Ευσταθίου που διοργανώνει αύριο 21 Μαίου στα Μετέωρα ο Ποδηλατικός ΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ, με την Περιφέρεια Θεσσαλιας Ενότητα Τρικάλων, το Δήμο Καλαμπάκας (Μετεώρων)και την Cyclinghellas.gr.

Στόχος των διοργανωτών η καθιέρωση του αγώνα ως θεσμό για την περιοχή με Διεθνής συμμετοχές. Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους της περιοχής των Μετεώρων , αφετέρου η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας.

Τον αγώνα υποστηρίζουν: η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας και ο Σύλλογος Δρομέων Καλαμπάκας Σ.Κ.Α.Μ., το ΕΚΑΒ, η Αστυνομική Διεύθυνση Καλαμπάκας.

Ο αγώνας διεξάγεται  σύμφωνα με τους κανονισμούς της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και  της UCI.

Η συμμετοχή αθλητών συνοδών θεατών αναμένεται πολλή μεγάλη από όλα τα ποδηλατικά σωματεία και  Οπεν ανεξάρτητους αθλητές από όλη την Ελλάδα.

Ο τελικός  αριθμός αθλητών είναι 320, ενώ οι  παραγόντες, συνοδοί κ φίλοι της ποδηλασίας που θα επισκεφτούν την περιοχή αναμένεται να ξεπεράσουν τους 450 με πολλούς από αυτούς να διαμείνουν σήμερα Σάββατο στην Καλαμπάκα. Ο αγώνας διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά καθώς η περσινή είχε επίσης πολλή μεγάλη επιτυχία τόσο οργανωτική όσο και σε αγωνιστική.

 

Θα παρακαλούσαμε σήμερα για τη  δημοσίευση του αγώνα μας (παραπάνω

κείμενο)

 

 

Εκ μέρους του Ποδηλατικού ΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ και της Cyclinghellas

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .