Όχι του Υπουργού Πολιτισμού κου Τασούλα στο Αναρριχητικό Φεστιβάλ

29 Ιουλίου, 2014 08:08 Επιμέλεια: /

μετεωρα απο πανω

Κλείνει το θέμα της πραγματοποίησης του Αναρριχητικού Φεστιβάλ στα Μετέωρα , μετά την αρνητική απάντηση και του Υπουργού Πολιτισμού κου Τασούλα , στο αίτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης.
Στην απόφαση του ο Υπουργός αναφέρει ότι αποφασίζει την μη έγκριση του αιτήματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας – Αναρρίχησης (Ε.Ο.Ο.Α.) για διοργάνωση Διεθνούς Αναρριχητικού Φεστιβάλ, από 29 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου 2014, εντός του κηρυγμένου, βάσει του Ν. 2351/95 (ΦΕΚ: 225/Α΄/01.11.1995) ως Ιερού Χώρου των Μετεώρων, λόγω της ελλιπούς τεκμηρίωσης του αιτήματος και διότι βρίσκεται σε τελική φάση επεξεργασίας σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος κατ” εξουσιοδότησιν του ανωτέρου Νόμου, το οποίο θα καθορίσει τις δραστηριότητες και τους περιορισμούς στο χώρο.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.