“Όχι” της Δημοτικής Αρχής για εγκατάσταση των προσφύγων και μεταναστών στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Καλαμπάκας

24 Φεβρουαρίου, 2016 09:30 Επιμέλεια: /

DSC_6705_DCE

Αρνητική ήταν η απάντηση της Δημοτική Αρχής στην πρόταση που έπεσε στο τραπέζι για την εγκατάσταση των προσφύγων και μεταναστών στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Καλαμπάκας.

Όπως υπογράμμισε ο Αντιδήμαρχος κ. Ράντος στο Ράδιο Σταγών ζητήθηκε από τη Δημοτική Αρχή να εγκατασταθούν οι άνθρωποι που βρίσκονται στο Μουργκάνι στο γήπεδο του μπάσκετ της πόλης μας αλλά η απάντηση του Δημάρχου ήταν αρνητική και έτσι δεν προχώρησε αυτή η ιδέα.

Να τονίσουμε πως σήμερα στο Μουργκάνι Καλαμπάκας βρίσκεται μόνο ένα λεωφορείο αφού τα ξημερώματα αποχώρησαν τα υπόλοιπα αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η ροή άφιξης  μεταναστών θα συνεχιστεί.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.