Όχι στα κούφια ηρωικά λόγια

admin
admin
25 Ιουλίου 2015, 08:06

Η φετινή επέτειος για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας είναι πολύ μελαγχολική και δεν επιτρέπει καμία γιορτή. Στην κοινωνία κυριαρχεί η ανασφάλεια και η οικονομία αργοπεθαίνει. Κάθε μέρα κάποιοι άνθρωποι χάνουν τη δουλειά τους και μαζί και την αξιοπρέπειά τους.

Χρωστάμε ευγνωμοσύνη στους ήρωες των χρόνων της ανελευθερίας. Σήμερα όμως δεν έχουμε ανάγκη από κούφια ηρωικά λόγια. Σήμερα έχουμε ανάγκη από χρήσιμους πολιτικούς που θα δουλέψουν σκληρά για να επιστρέψει η αισιοδοξία στην κοινωνία.

Η Μεταπολίτευση μας έδειξε ότι μπορούμε. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Αρκεί να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά το λαϊκισμό, τη διαφθορά, τη διαπλοκή και τον παλαιοκομματισμό που θέλει τη δημόσια ζωή «παιχνίδι» στα χέρια των κομματικών μηχανισμών.

Είναι καθήκον όλων μας- πρώτα απ’ όλα βέβαια της κυβέρνησης-να βοηθήσουμε ώστε η χώρα να ξεφύγει τον κίνδυνο. Να μείνει στην καρδιά της Ευρώπης, να αρχίσει να λειτουργεί η οικονομία, να δημιουργηθούν θέσεις δουλειάς και να αποκαθίστανται σταδιακά οι αδικίες. Πολλές φορές έχουμε μιλήσει για νέα μεταπολίτευση. Είναι η ώρα να την κάνουμε πράξη ώστε να σταματήσει η πτώση και να αρχίσει πορεία ανάπτυξης και δικαιοσύνης.

24 Ιουλίου 2015

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .