ΟΑΕΔ: Έτσι θα γίνει η πρόσληψη 3.737 ωφελούμενων στην Κοινωφελή

16 Σεπτεμβρίου, 2016 14:18 Επιμέλεια: /

Manpower Employment Organisation of Greece (OAED) / ΟΑΕΔ
Toν τρόπο με τον οποίο θα γίνουν οι προσλήψεις 3.737 συμμετεχόντων στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας που εφαρμόζεται σε πρώτη φάση σε 17 δήμους, περιγράφει Οδηγός Οδηγός Εφαρμογής του ΟΑΕΔ που δημοσιεύει η aftodioikisi.gr. Συγκεκριμένα, εν αναμονή της δημοσίευσης του τελικού πίνακα κατάταξης των ανέργων στην  ιστοσελίδα oaed.gr, o Oργανισμός καλεί τις Υ̟πηρεσίες του, για «την α̟ποτελεσµατικότερη υλο̟ποίηση και οµαλή εφαρµογή του ανωτέρω ̟προγράµµατος, ό̟πως αυτό ̟περιγράφεται στις σχετικές ΚΥΑ και τη ∆ηµόσια Πρόσκληση, θα τηρούν τις ̟παρακάτω οδηγίες εφαρµογής».
Σύμφωνα με τον οδηγό του ΟΑΕΔ «μετά την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων», οι υπηρεσίες του Οργανισμού  για την α̟ποτελεσματικότερη υλο̟ποίηση και ομαλή εφαρμογή του ανωτέρω ̟ρογράμματος, ό̟πως αυτό ̟περιγράφεται στις σχετικές ΚΥΑ και τη∆ημόσια Πρόσκληση, θα τηρούν τις ̟παρακάτω οδηγίες εφαρμογής.

 

Αναλυτικά:

Μετά την ανάρτηση του Οριστικού Πίνακα Κατάταξης Ανέργων, οι αρµόδιοι υ̟πάλληλοι των ΚΠΑ2, ό̟ου οι ωφελούµενοι είναι εγγεγραµµένοι ως άνεργοι, καλούν τους ωφελούµενους ̟που έχουν ε̟πιλεγεί ̟ρος το̟ποθέτηση, σύµφωνα µε τις διαδικασίες του Κεφαλαίου 9 της οικείας ∆ηµόσιας Πρόσκλησης, εντός ̟προθεσµίας ̟έντε (5) εργάσιµων ηµερών, µε κάθε ̟πρόσφορο µέσο ό̟πως ηλεκτρονική αλληλογραφία, έγγραφη ̟πρόσκληση καθώς και τηλεφωνική ε̟πικοινωνία, ̟προκειµένου να ̟πραγµατο̟οιήσουν µε τον Εργασιακό Σύµβουλο την ̟πρώτη συµβουλευτική δράση και να ̟παραλάβουν το συστατικό σηµείωµα για την υ̟πόδειξή τους στον Ε̟πιβλέ̟οντα Φορέα (∆ήµο).

Η συνέχεια ΕΔΩ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.