ΟΑΕΔ: 5μηνο πρόγραμμα ανέργων για πλήρη απασχόληση

admin
admin
7 Απριλίου 2016, 18:30

Νέο πρόγραμμα για προσλήψεις 413 ανέργων, σε θέσεις πλήρους απασχόλησης προβλέπει Δημόσια Πρόσκληση του ΟΑΕΔ στο πλαίσιο της προώθησης της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας.

Ειδικότερα, η Δημόσια Πρόσκληση του ΟΑΕΔ που εκδόθηκε σήμερα αφορά στη δημιουργία 413 θέσεων πλήρους απασχόλησης, για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών, σε επιβλέποντες Φορείς του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και απευθύνεται σε ανέργους ηλικίας 18 ετών και άνω.

Υποβολή Αιτήσεων

Με πληροφορίες, η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεωναπό τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους ανέργους στο μητρώο του ΟΑΕΔ, θα ξεκινήσει μεθαύριο (από τις 10 π.μ. έως 12 μ.μ.) και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης.

Δικαίωμα Υποβολής

Δικαίωμα υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων έχουν μόνο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ., με την προϋπόθεση να ανήκουν σε μία τουλάχιστον από τις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, μέλη οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς και οι σύζυγοι αυτών είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.
  • Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού, μέλη μονογονεϊκών οικογενειών στις οποίες δεν εργάζεται κανείς.
  • Εγγεγραμμένοι μακροχρόνια άνεργοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ.
  • Άνεργοι πτυχιούχοι ΑΕΙ πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του Ο.Α.ΕΔ, για την κάλυψη θέσεων με βάση τα τυπικά τους προσόντα.
  • Εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ άνω των 29 ετών.
  • Εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων ΑμεΑ του Οργανισμού.neolaia.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .