Ο Ζωσιμάς, η γιορτή κρασιού και η βροχή παραιτήσεων στον Σύλλογο Καστρακίου – Σήμερα το βράδυ η έκτακτη γενική συνέλευση

admin
admin
7 Αυγούστου 2017, 10:32

Η χθεσινή γιορτή στο Καστράκι με αφορμή τα γυρίσματα της εκπομπή Κυριακή στο Χωριό της ΕΤ3 δεν προμήνυε σε τίποτα αυτό που θα ακολουθούσε, ειδικά μετά την αναγγελία σε ότι αφορά την γιορτή κρασιού.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Παναγιώτης Ζωσιμάς είπε την ώρα που τραγουδούσε πως δέχεται να είναι φέτος στη γιορτή κρασιού.

Η πρόταση στο Παναγιώτη έγινε μεταξύ σοβαρού και αστείου από μέλη του Συλλόγου αλλά αυτό όπως φάνηκε δεν άρεσε σε όλους καθώς  υπήρξαν μεγάλες διαφωνίες με αποτέλεσμα την παραίτηση τριών μελών του Συλλόγου.

Μπλούτσος, Πλακιάς και Γκόγκος αποτελούν παρελθόν από το Σύλλογο ανακοινώνοντας την απόφασή τους με ανακοινώσεις στα τοπικά ΜΜΕ.

Μπλούτσος και Πλακιάς, δύο άνθρωποι οι οποίοι χρόνια τώρα αφιέρωσαν πολύ κόπο και πολλές ώρες για το Σύλλογο από καίριες θέσεις όπως την θέση του προέδρου κ.α.

Όπως λένε και στην ανακοίνωση τους, με την παραίτησή τους ανοίγει ο δρόμος για την ανάδειξη νέων ανθρώπων με καινούριο πλάνο.

Εμείς θα θυμίσουμε στους δύο κυρίους πως πριν μερικούς μήνες κανείς νέος δεν τράβηξε μπροστά στις Γενικές Συνελεύσεις που έγιναν για την ανάδειξη νέου Δ.Σ..

Ας ελπίσουμε να γίνει σήμερα αυτό, έτσι ώστε ο Σύλλογος να συνεχίσει να παράγει πολιτισμό και να σταματήσουν κάποιοι να ρίχνουν τις ευθύνες και εκτός συλλόγου όπως για παράδειγμα στα τοπικά ΜΜΕ, τα οποία να θυμίσουμε πως είναι πάντα δίπλα στο Σύλλογο προβάλλοντας όλες τις δραστηριότητές του.

Στις 8.30 σήμερα το βράδυ θα λάβει χώρα η έκτακτη Γενική Συνέλευση στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .