Ο Βουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου επισκέφτηκε υπηρεσίες της Καλαμπάκας

admin
admin
9 Νοεμβρίου 2018, 09:58

Στην πόλη της Καλαμπάκας βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου.

Συνοδευόμενος από αντιπροσωπία της Τομεακή Επιτροπής Τρικάλων του ΚΚΕ(μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δ.Σ. Καλαμπάκας Λεωνίδας Κεραμίδας) επισκέφτηκε και συζήτησε με τον διευθυντή και τους εργαζόμενους  του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας για την άσχημη κατάσταση που επικρατεί  σ’ αυτό. Μάλιστα , οι ελλείψεις και τα προβλήματα συνεχίζονται και αντί να αντιμετωπιστούν οξύνονται περισσότερο με τραγικές επιπτώσεις στους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Το ΚΚΕ επανειλημμένα έχει αναδείξει τα προβλήματα του Κέντρου Υγείας Καλαμπάκας  όσο και των άλλων υγειονομικών δομών του νομού Τρικάλων και έκανε παρεμβάσεις γι αυτά στη Βουλή, στην τοπική και περιφερειακή διοίκηση. Το ΚΚΕ ανέδειξε την αντιλαϊκή πολιτική που ακολούθησαν οι κυβερνήσεις παλιότερα και συνεχίζει η σημερινή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στον τομέα της υγείας μέσω της συνεχούς υποχρηματοδότησης και της εμπορευματοποίησής  της. Αντανάκλαση αυτής της πολιτικής είναι η κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας  με τις ελλείψεις σε ιατρικό – παραϊατρικό και τεχνικό προσωπικό , σε τεχνολογικό εξοπλισμό , με τα σοβαρά προβλήματα του κτιρίου.

Στην συνέχεια ανάλογες επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στο Αστυνομικό τμήμα και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμπάκας.

Τόσο ο κ. Στεργίου όσο και οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ τόνισαν ότι θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για την ανάδειξη   των προβλημάτων   , τόσο στο δήμο , στην περιφέρεια και το κοινοβούλιο,  όσο και με πρωτοβουλίες μέσα από τους μαζικούς φορείς και το λαϊκό κίνημα, ώστε να διεκδικηθεί δημόσια δωρεάν υγεία και προστασία που να καλύπτει τις ανάγκες του λαού της περιοχής.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .