Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, κ. Γεώργιος Κυρίτσης, καταθέτει ως αναφορά την επιστολή του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας του νομού Τρικάλων με αίτημα την διατήρηση του τμήματος Πωλήσεων της Δ.Ε.Η. στον δήμο τους

admin
admin
8 Ιουλίου 2014, 17:57

Κλιματικής Αλλαγής, κ. Ιωάννη Μανιάτη.
Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, κ. Γεώργιος Κυρίτσης, καταθέτει ως αναφορά την επιστολή του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας του νομού Τρικάλων με αίτημα την διατήρηση του τμήματος Πωλήσεων της Δ.Ε.Η. στον δήμο τους.
Δεδομένου ότι η Καλαμπάκα είναι ο δεύτερος σε έκταση Καλλικρατικός Δήμος στην Ελλάδα με 75 Τοπικές Κοινότητες και Οικισμούς και 23.000 περίπου καταναλωτές της Δ.Ε.Η. το Δημοτικό Συμβούλιο ζητάει να παραμείνει το τμήμα Πωλήσεων και να λειτουργήσει με έστω έναν (1) υπάλληλο για την εξυπηρέτηση των δημοτών τους. Επισημαίνουν ότι η μετάβαση των δημοτών Καλαμπάκας στην πόλη των Τρικάλων για την εξυπηρέτηση τους θα επιφέρει μια επιπλέον ταλαιπωρία καθώς θα τους επιβαρύνει με επιπλέον έξοδα σε μια περίοδο αυξημένης ανεργίας και γενικότερης οικονομικής κρίσης.

Ο καταθέτων βουλευτής
Γεώργιος Κυρίτσης

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .