Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, κ. Γεώργιος Κυρίτσης, καταθέτει ως αναφορά την επιστολή του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας του νομού Τρικάλων με αίτημα την διατήρηση του τμήματος Πωλήσεων της Δ.Ε.Η. στον δήμο τους

8 Ιουλίου, 2014 17:57 Επιμέλεια: /

kiritsis

Κλιματικής Αλλαγής, κ. Ιωάννη Μανιάτη.
Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, κ. Γεώργιος Κυρίτσης, καταθέτει ως αναφορά την επιστολή του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας του νομού Τρικάλων με αίτημα την διατήρηση του τμήματος Πωλήσεων της Δ.Ε.Η. στον δήμο τους.
Δεδομένου ότι η Καλαμπάκα είναι ο δεύτερος σε έκταση Καλλικρατικός Δήμος στην Ελλάδα με 75 Τοπικές Κοινότητες και Οικισμούς και 23.000 περίπου καταναλωτές της Δ.Ε.Η. το Δημοτικό Συμβούλιο ζητάει να παραμείνει το τμήμα Πωλήσεων και να λειτουργήσει με έστω έναν (1) υπάλληλο για την εξυπηρέτηση των δημοτών τους. Επισημαίνουν ότι η μετάβαση των δημοτών Καλαμπάκας στην πόλη των Τρικάλων για την εξυπηρέτηση τους θα επιφέρει μια επιπλέον ταλαιπωρία καθώς θα τους επιβαρύνει με επιπλέον έξοδα σε μια περίοδο αυξημένης ανεργίας και γενικότερης οικονομικής κρίσης.

Ο καταθέτων βουλευτής
Γεώργιος Κυρίτσης

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.