Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης συναντήθηκε με τον σύλλογο επαγγελματιών εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών του νομού Τρικάλων

13 Μαΐου, 2016 18:14 Επιμέλεια: /

Χωρίς τίτλο

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ  του νομού Τρικάλων Χρήστος Σιμορέλης συναντήθηκε με τον σύλλογο επαγγελματιών εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών του νομού Τρικάλων, στα γραφεία του κόμματος, στα Τρίκαλα. Στη συνάντηση, ο πρόεδρος του συλλόγου Ιωάννης Σκουμπώτης, ο αντιπρόεδρος Κωνσταντίνος Λιάκας και τα μέλη του συλλόγου Νικόλαος Γιαννιώτης, Γεώργιος Κώτσης, Βασίλειος Νταλιάνης, και Άρης Παλάσκας, έθεσαν το πρόβλημα που ταλανίζει τον κλάδο τους, καθώς εδώ και τρεις μήνες οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών απέχουν από τις εξετάσεις οδήγησης. Επίσης, εκφράστηκε ο έντονος προβληματισμός για την ταλαιπωρία 400 περίπου πολιτών του Νομού μας, οι οποίοι περιμένουν να πάρουν το δίπλωμά τους. Κάποιοι μάλιστα εξ αυτών είναι επαγγελματίες με αποτέλεσμα οι καθυστερήσεις να θέτουν σε κίνδυνο την εργασία τους.

Κάνουμε έκκληση, τόσο προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας όσο και στην Διεύθυνση Συγκοινωνιών, να σταθούν στο ύψος των ευθυνών τους και να δοθεί μια οριστική λύση, ούτως ώστε να γίνουν οι εξετάσεις και να λάβει τέλος η ταλαιπωρία των πολιτών, όπως βέβαια και των εκπαιδευτών, οι οποίοι σαφώς θίγονται.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.