Ο Βάϊος Κουτής και επίσημα ο νέος Διευθυντής του ΚΕΝΑΚΑΠ

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
28 Δεκεμβρίου 2016, 17:56

Όπως είχαμε αναφέρει πριν ένα μήνα περίπου αποχωρεί μετά από την λήξη της πενταετούς σύμβασής του από το ΚΕΝΑΚΑΠ , ο Διευθυντής κος ο Παναγιώτης Πάτρας. Ο κος Πάτρας υπέβαλε την παραίτησή του από το ΚΕΝΑΚΑΠ στο Διοικητικό Συμβούλιο και τέλος Δεκέμβρη αποχωρεί από  Αναπτυξιακή. Η αποχώρηση του κου Πάτρα γίνεται ¨βελούδινα¨ αφού ο ίδιος θέλει να φύγει σε μια περίοδο που οι σχέσεις του με το Διοικητικό Συμβούλιο είναι άριστες.

Ο λόγος που ο κος Πάτρας αποχωρεί από το ΚΕΝΑΚΑΠ είναι ότι προσελήφθη ως Τεχνικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην Μολδαβία. Πρόκειται για ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα Προενταξιακής Βοήθειας  , χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση για χώρες που θα ενταχθούν σύντομα.

Και επίσημα ο Βάϊος Κουτής

Την κενή θέση του Διευθυντή του ΚΕΝΑΚΑΠ αναλαμβάνει πλέον και επίσημα ο επί σειρά ετών Υποδιευθυντής , Βάϊος Κουτής.

Μάλιστα σήμερα  έγινε και η τελετή παράδοσης – παραλαβής από τον κο Πάτρα στον κο Κουτή που από την 1η Ιανουαρίου θα είναι πλέον ο νέος Διευθυντής.

Μιλώντας στην στήλη μας ο κος Κουτής ανέφερε ότι το φορτίο που αναλαμβάνει είναι βαρύ , αλλά με την εμπειρία που απέκτησε τόσα χρόνια είναι βέβαιος ότι θα συμβάλει στην περαιτέρω καλή λειτουργία της επιχείρησης.

Συνάμα θέλει να ευχαριστήσει και την Διοίκηση του ΚΕΝΑΚΑΠ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και είναι βέβαιος ότι οι καλύτερες ημέρες για την επιχείρηση είναι μπροστά.

 

  • ΟΧΙάς

    Τι παραίτηση και κουραφέξαλα, έληξε η σύμβαση και δεν βγήκε νέα προκήρυξη.
    Ο νέος διευθυντής κακώς ανέλαβε. Στην εταιρεία πρέπει να μπουν ελεγκτές δημόσιας διοίκησης.
    Πρόεδρε τι λες, γιατί δεν το κάνεις……..

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .