Ο Τόπος μας… Με το βλέμμα του Α.Σ. Μετέωρα – Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του λευκώματος του Α.Σ. Μετέωρα

admin
admin
5 Φεβρουαρίου 2017, 20:28

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας η παρουσίαση του λευκώματος του Α.Σ. Μετέωρα με τίτλο ‘Ο Τόπος μας… Με το βλέμμα του Α.Σ. Μετέωρα’.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Σ. Μετέωρα, ξεκίνησε αυτή την προσπάθεια προ τριών μηνών και χάρη στην διαρκή και επίπονη ενασχόληση του μέλους της Διοικούσας Επιτροπής κ. Βασιλείου Γκούμπλια, του Καθηγητή, κ. Νικολάου Ζιώγα, ο οποίος παραχώρησε ευγενικά το εξαιρετικό φωτογραφικό του υλικό και την αμέριστη συμβολή και συμπαράσταση του πρώην Προέδρου της ομάδος, κ. Γιάννη Μπουτίνα, το Ιστορικό Λεύκωμα του Α.Σ. Μετέωρα έλαβε «σάρκα και οστά» με τη υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως «Σταγών και Μετέωρων»  και του ιδίου του Μητροπολίτη κ.κ Σεραφείμ, των Ιερών Μονών των Μετεώρων, του Δήμου Καλαμπάκας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και φυσικά των δεκάδων επιχειρηματιών της πόλης αλλά και του εξωτερικού.

Σήμερα ήταν όλοι εκεί, πρόεδροι περασμένων ετών, ποδοσφαιριστές και κόσμος που αγαπάει την ομάδα όλα τα χρόνια. Φυσικά οι τοπικοί άρχοντες και ο πρωτοσύγκελος πατέρας Νύφων.

Την σημερινή εκδήλωση οργάνωσε το Θεατρικό Εργαστήρι ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ.

Ευχόμαστε τα καλύτερα στη οικογένεια του Α.Σ. Μετέωρα και θα προτείναμε σε όλους τους Καλαμπακιώτες αγόραζαν το λεύκωμα γιατί είναι πραγματικά μοναδικό.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .