Ο Τόπος μας… Με το βλέμμα του Α.Σ. Μετέωρα – Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του λευκώματος του Α.Σ. Μετέωρα

5 Φεβρουαρίου, 2017 20:28 Επιμέλεια: /

DSC_1179

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας η παρουσίαση του λευκώματος του Α.Σ. Μετέωρα με τίτλο “Ο Τόπος μας… Με το βλέμμα του Α.Σ. Μετέωρα”.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Σ. Μετέωρα, ξεκίνησε αυτή την προσπάθεια προ τριών μηνών και χάρη στην διαρκή και επίπονη ενασχόληση του μέλους της Διοικούσας Επιτροπής κ. Βασιλείου Γκούμπλια, του Καθηγητή, κ. Νικολάου Ζιώγα, ο οποίος παραχώρησε ευγενικά το εξαιρετικό φωτογραφικό του υλικό και την αμέριστη συμβολή και συμπαράσταση του πρώην Προέδρου της ομάδος, κ. Γιάννη Μπουτίνα, το Ιστορικό Λεύκωμα του Α.Σ. Μετέωρα έλαβε «σάρκα και οστά» με τη υποστήριξη της Ιεράς Μητροπόλεως «Σταγών και Μετέωρων»  και του ιδίου του Μητροπολίτη κ.κ Σεραφείμ, των Ιερών Μονών των Μετεώρων, του Δήμου Καλαμπάκας και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και φυσικά των δεκάδων επιχειρηματιών της πόλης αλλά και του εξωτερικού.

Σήμερα ήταν όλοι εκεί, πρόεδροι περασμένων ετών, ποδοσφαιριστές και κόσμος που αγαπάει την ομάδα όλα τα χρόνια. Φυσικά οι τοπικοί άρχοντες και ο πρωτοσύγκελος πατέρας Νύφων.

Την σημερινή εκδήλωση οργάνωσε το Θεατρικό Εργαστήρι ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ.

Ευχόμαστε τα καλύτερα στη οικογένεια του Α.Σ. Μετέωρα και θα προτείναμε σε όλους τους Καλαμπακιώτες αγόραζαν το λεύκωμα γιατί είναι πραγματικά μοναδικό.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.