Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ για την μετονομασία του Δήμου

21 Νοεμβρίου, 2016 17:30 Επιμέλεια: /

syriza kalampaka (2)

Στις 22 του Νοέμβρη 2016 συζητείται στο αρμόδιο Υπουργείο το θέμα της μετονομασίας του Δήμου Καλαμπάκας σε Δήμο Μετεώρων και το συγκεκριμένο ζήτημα φαίνεται να ανάγεται σε ζήτημα μείζονος σημασίας.

Σε μία συγκυρία πολιτική και κοινωνική, όπου ο ελληνικός λαός αναζητά διέξοδο από την κρίση, όπου η κυβέρνηση καθημερινά δίνει μάχες, η αυτάρεσκη αλαζονεία των τοπικών δημοτικών παρατάξεων της πλειοψηφίας και της μείζονος αντιπολίτευσης προφανώς θεωρούν ότι έχοντας λύσει όλα τα άλλα προβλήματα, το μόνο που απέμεινε είναι η τυχόν μετονομασία του Δήμου.

Το έλλειμμα σχεδιασμού όμως οδηγεί σε έλλειμμα ευαισθησίας.

Διότι ποιες είναι εκείνες οι πολιτικές από την πλευρά τους που οδηγούν στη μείωση των κοινωνικών και οικονομικών ανισοτήτων, την αντίσταση στην αρπαγή των θεμελιωδέστερων πολιτικών μας δικαιωμάτων, την ενίσχυση  του αισθήματος της συλλογικής αλληλεγγύης, της αποδοχής της διαφορετικότητας και την προσπάθεια να σκοτώσουμε διαπαντός το αναδυόμενο φίδι της ξενοφοβίας και του ρατσισμού όπου εμφανίζεται;

Εφόσον τα παραπάνω φαντάζουν ουτοπικά και δύσκολα γι αυτούς, να τοποθετηθούμε για το «μείζον» και να πούμε ότι κατά την άποψή μας ο μόνος λόγος για τον οποίο αντιλαμβανόμαστε την τυχόν αλλαγή της ονομασίας του Δήμου είναι η προώθηση του «τουριστικού προϊόντος». Αλλά ας αναρωτηθούμε πόσο ωφελείται ο απλός δημότης από την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος και ποιος ωφελείται τελικά…..

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ

 ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.