Ο Θοδωρής Αλέκος στην Επιτροπή Ανασυγκρότησης του Κεντρώου Χώρου

Βαγγέλης Γκιάτας
Βαγγέλης Γκιάτας
19 Μαΐου 2016, 17:30

Στα βασικότερα στελέχη του Κεντρώου Χώρου εξελίσσεται ο συμπολίτης μας , πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας  και πιθανώς  Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας , Θεόδωρος Αλέκος.

Ο Θοδωρής καλέστηκε να συμμετέχει στην πενταμελή Επιτροπή που θα κάνει τις ανάλογες συναντήσεις και συζητήσεις που θα έχουν ως στόχο την δημιουργία ενός ισχυρού Κεντρώου Πολιτικού σχήματος που θα συμμετέχουν το ΠΑΣΟΚ  , το Ποτάμι , η Δημοκρατική Αριστερά , η Κίνηση Πολιτών κ. άλλοι.

Οι συζητήσεις ξεκίνησαν σε Κεντρικό Επίπεδο ( Αθήνα ) και σε λίγο καιρό θα επεκταθούν και στον Νομό Τρικάλων , όπου και θα συμμετέχει.

Όσο για το αν ο Θοδωρής θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας στις ερχόμενες εκλογές , απάντησε ότι την απόφαση του για το συγκεκριμένο θέμα θα την πάρει αποκλειστικά ο ίδιος και μετά από πολύ σκέψη σύντομα.

  • ΟΧΙάς

    Επί δεκαετίες, υποτιμούσατε το δικαίωμά μας σε μια πολιτική αρχών, και σταδιακά, μας καταντήσατε σε υπηκόους Γερμανίας, παραδίνοντας αδιαμαρτύρητα τη διαχείριση της τύχης μας σε έναν εσμό πολιτικών χωρίς αρχές. Σε μια διεθνή διαχειριστική Κόζα Νόστρα που ενδιαφέρετε μόνο για τη διαιώνιση της επικυριαρχίας της στην ελληνική κοινωνία.
    Μας εμπαίζετε διαρκώς καταγγέλλοντας τα «μνημόνια», τα οποία εσείς τα φέρατε.
    Δεν ανεχόμαστε άλλους νέους μεταλλαγμένους σωτήρες που θα εμπορεύονται τα οράματά μας, τις ελπίδες μας και τις αγωνίες μας. Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε.
    ΥΓ. Δήμαρχο ξανά από την Πρεβέντα ούτε για κουβέντα.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .