Ο στρατηγός ε.α Θεόκλητος Ρουσάκης ομιλητής σε εκδήλωση του Συλλόγου «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ»

16 Μαΐου, 2016 08:00 Επιμέλεια: /

roysakis

Σε εκδήλωση του Συλλόγου Διαφύλαξης και ανάδειξης  αγιομετεωρίτικης κληροονομιάς «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο γνωστός στρατηγός ε.α Θεόκλητος Ρουσάκης  . Η εν λόγω εκδήλωση , σύμφωνα με ανακοίνωση του Δ.σ  του συλλόγου , πραγματοποιείται  με την ευκαιρία της  επετείου  της Άλωσης της Κωνσταντινουπόλως  στις 29 Μαίου 1453  . Το  θέμα  της ομιλίας  του κ. Ρουσάκη  είναι «ΤΑ ΑΙΤΙΑ  ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ» και θα πραγματοποιηθεί την προσεχή ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΜΑΙΟΥ 2016 στην αίθουσα «ΝΙΤΣΑ ΛΙΑΠΗ» , στο Α΄ Δημοτικό Σχολείο και ώρα 11:30 π.μ .

Η εκδήλωση εντάσσεται στο  γενικότερο πρόγραμμα δραστηριοτήτων  του Συλλόγου  «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ»  για τη χρονιά που διανύουμε και ειδικότερα στο κομμάτι των εκδηλώσεων επετειακού  χαρακτήρα στοχεύοντας  , όπως τονίζει ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γρηγόρης Γ. Καλύβας  , στην ιστορική γνώση και στην μεταβολή της  σε βίωμα και πράξη καθημερινή, ώστε να παραμένουν άγρυπνες οι συνειδήσεις  για να αποφευχθούν και άλλες αλώσεις  για τον Ελληνισμό  στο μέλλον .

Να σημειώσουμε ότι ο Στρατηγός  Θεόκλητος  Ρουσάκης έχει μια λαμπρή πορεία στις Ένοπλες Δυνάμεις καθώς έχει διοικήσει όλα τα κλιμάκια διοικήσεως στις ειδικές δυνάμεις μέχρι και το επίπεδο του Σώματος Στρατού και σε καίριες θέσεις του ΓΕΕΘΑ . Το 2010 προήχθη στο βαθμό του Αντιστρατήγου και τοποθετήθηκε Διοικητής του Β΄ Σώματος στρατού  . Έχει τιμηθεί με πολλά μετάλλια και διακρίσεις για την προσφορά του ενώ με απόφαση του ΚΥΣΕΑ του απονεμήθηκε ο τίτλος του Επιτίμου Διοικητή του Β’ Σώματος Στρατού .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.