Ο σώζον εαυτόν ….

Γρηγόρης Γ. Καλύβας
Γρηγόρης Γ. Καλύβας
1 Δεκεμβρίου 2015, 08:07

Την ώρα που η  Καγκελάριος  Μέρκελ  μιλάει για την αλληλεγγύη που πρέπει να δείξει η Ευρώπη στους  Σύριους  μετανάστες  η γειτονική FYROM  φράζει τα σύνορά της εμποδίζοντας την ροη  προς το εσωτερικό της χώρας αυτής . Το μήκος του φράχτη που τοποθέτησε ο στρατός της τις προηγούμενες  ημέρες επεκτείνεται στα περίπου τέσσερα χιλιόμετρα με τις εργασίες για την επέκτασή του  να συνεχίζονται  καθώς το μήκος του  αναμένεται να φθάσει τα 40 χλμ, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της προσβάσιμης οριογραμμής μεταξύ FYROM και Ελλάδας.

Λοιπόν , το πρόβλημα των αθρόων ροών  μεταναστών συνεχίζεται και διευρύνεται με τις χώρες που αποτελούν τον δρόμο διέλευσης που οδηγούν  προς την κεντρική Ευρώπη να υψώνουν φράκτες προκειμένου να  ανακόψουν την ροή  . Και μπορεί μεν η Ε.Ε. να συζητά και λύσεις να μην τις  βρίσει , αλλά στην πράξη ισχύει ο σώζον εαυτόν σωθείτο !!!

Λοιπόν , επί του προκειμένου το πρόβλημα μάλλον το έχει η χώρα  μας καθώς πιθανόν να εγκλωβίσει αρκετές εκατοντάδες μεταναστών χωρίς να υπάρχει δυνατότητα αντιμετώπισης του προβλήματος .

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Όλες οι ενότητες

© 2011 - 2017 StagonNews, Developed by NikosPap . Designed by ManosKal .Hosted by Fusioned .