Ο σώζον εαυτόν ….

1 Δεκεμβρίου, 2015 08:07 Επιμέλεια: /

pgdm4-735x459_DCE

Την ώρα που η  Καγκελάριος  Μέρκελ  μιλάει για την αλληλεγγύη που πρέπει να δείξει η Ευρώπη στους  Σύριους  μετανάστες  η γειτονική FYROM  φράζει τα σύνορά της εμποδίζοντας την ροη  προς το εσωτερικό της χώρας αυτής . Το μήκος του φράχτη που τοποθέτησε ο στρατός της τις προηγούμενες  ημέρες επεκτείνεται στα περίπου τέσσερα χιλιόμετρα με τις εργασίες για την επέκτασή του  να συνεχίζονται  καθώς το μήκος του  αναμένεται να φθάσει τα 40 χλμ, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της προσβάσιμης οριογραμμής μεταξύ FYROM και Ελλάδας.

Λοιπόν , το πρόβλημα των αθρόων ροών  μεταναστών συνεχίζεται και διευρύνεται με τις χώρες που αποτελούν τον δρόμο διέλευσης που οδηγούν  προς την κεντρική Ευρώπη να υψώνουν φράκτες προκειμένου να  ανακόψουν την ροή  . Και μπορεί μεν η Ε.Ε. να συζητά και λύσεις να μην τις  βρίσει , αλλά στην πράξη ισχύει ο σώζον εαυτόν σωθείτο !!!

Λοιπόν , επί του προκειμένου το πρόβλημα μάλλον το έχει η χώρα  μας καθώς πιθανόν να εγκλωβίσει αρκετές εκατοντάδες μεταναστών χωρίς να υπάρχει δυνατότητα αντιμετώπισης του προβλήματος .

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.