Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων ν. Τρικάλων διοργανώνει επίσκεψη – εκδήλωση στο Μουσείο Ελληνικής Παιδείας

2 Απριλίου, 2016 12:14 Επιμέλεια: /

moyseio biblioy (52)

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων ν. Τρικάλων, σε συνεργασία με τους Εθελοντές του Δήμου Τρικκαίων, την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, διοργανώνει επίσκεψη – εκδήλωση στο Μουσείο Ελληνικής Παιδείας, στην Καλαμπάκα, (Χατζηπέτρου & Μ. Αλεξάνδρου). Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
• “Το Μουσείο ως εκπαιδευτικό εργαλείο”
Θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στους χώρους του Μουσείου Ελληνικής Παιδείας από τον ιδρυτή του Μουσείου κο Παύλο Μπαλογιάννη και κατόπιν θα ακολουθήσει συζήτηση
• «Ξεφυλλίζοντας ηλεκτρονικά λεξικά: έχουν πραγματικά κάτι καινούργιο να μας προσφέρουν;»
Εισηγήτρια θα είναι η κα Μαρία Αλεξίου, στέλεχος του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας: Θα γίνει αναφορά σε διάφορα τέτοια λεξικά, καθώς και οι διαφορές τους με τα αντίστοιχα έντυπα, καθώς και η δυνατότητα αξιοποίησής τους στη σχολική διαδικασία.

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.