Ο Σύλλογος «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» ευχαριστεί

3 Μαΐου, 2017 08:03 Επιμέλεια: /

lithopolis ganotis (9)

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Ο

Ο  Σύλλογος «ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΛΙΘΟΠΟΛΙΣ» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και παραβρέθηκαν στην εκδήλωση του Σαββάτου 29 Απριλίου 2017 με θέμα : «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ: Θεμέλιο μίας υγιούς  κοινωνίας . Ο λόγος της ορθόδοξης παράδοσης» με ομιλητή τον γνωστό καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Γανωτή .

Η ανταπόκριση  των μελών , φίλων και απλών συμπολιτών μας στο κάλεσμά μας αποτελεί για τον Σύλλογό μας μια ειλικρινή ομολογία στήριξης των προσπαθειών μας  και ταυτόχρονα μας δημιουργεί αισθήματα χαράς αλλά και ευθύνης στο επέκεινα .

Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε :

_Τον Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Γανωτή που ανταποκρίθηκε ασμένως στην πρόσκλησή μας .

_Τον Δήμο Καλαμπάκας για την παραχώρηση της αίθουσας «ΝΙΤΣΑ ΛΙΑΠΗ» .

_Τις Αντιδημάρχους Πολιτισμού Σοφία Δρούγκα και Καθαριότητας Μαρία Κουκουράβα – Γκαραγκάνη για την γενικότερη  μέριμνά τους όσον αφορά την ευπρέπεια της αίθουσας .

_Τους  Νίκο Κοσβύρα και Νίκο Βαξεβανίδη για την σύνταξη και προβολή του οπτικοακουστικού υλικού που προηγήθηκε της εκδήλωσης .

_Τον Δημοτικό υπάλληλο Ευάγγελο Τζουβάρα για την ηχητική υποστήριξη που παρείχε .

_Τα ηλεκτρονικά και έντυπα Μ.Μ.Ε που πρόβαλαν την εκδήλωση και τα οποία αποτελούν για μας πολύτιμους συνεργάτες .

 

Μετά τιμής

Το Δ. Σ.

 

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.