Ο Σύλλογος Γυναικών Αμαράντου ¨Η Βεντίστα¨ – Ευχαριστήριο

1 Απριλίου, 2016 00:17 Επιμέλεια: /

DSC_8610_DCE

Ο Σύλλογος Γυναικών Αμαράντου ¨Η Βεντίστα¨ ευχαριστεί θερμά:

Τον Α.Σ. Μετέωρα και τον πρόεδρό του κ. Θώμο Γεώργιο  για την πρωτοβουλία διοργάνωσης φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα, στη μνήμη του αείμνηστου Γιάννη Μπουφίδη, τα έσοδα της οποίας θα δοθούν στην οικογένεια του Θοδωρή Σκαρλάτου.

Τον Α.Ο. Βράχο Καστρακίου που πρόθυμα συμμετείχε στο παιχνίδι αυτό καθώς και τους διαιτητές του αγώνα.

Την οικογένεια του Γιάννη Μπουφίδη που έδωσε την έγκρισή της για τη διεξαγωγή του.

Την επιτροπή εκπροσώπων των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου μας, που αποτελείται από τους:

κ. Ζούζουλα Μπάμπη  (Γάβρου), κ. Καρανίκα Γιάννη  (Ξηροκάμπου), κ. Καρούτα Ελένη (Σαρακίνας), κ. Καταραχιά Κατερίνα (Παναγίας), κ. Μησιάρη Δέσποινα  (Βλαχάβας), κ. Μπέλλου Κατερίνα (Κρύας Βρύσης) και τον κ. Παπακώστα Δημήτρη (Θεόπετρας)

που στήριξαν τον αγώνα και με πολύ ζήλο συνεχίζουν να στηρίζουν την όλη προσπάθεια .

Όλους αυτούς που με την παρουσία τους τίμησαν τον Γ. Μπουφίδη και ταυτόχρονα βοήθησαν το Θοδωρή.

Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε γενικά όλους τους Συλλόγους που συνέδραμαν μέχρι στιγμής, καθώς και όλους τους απλούς πολίτες που έτρεξαν να βοηθήσουν από την πρώτη στιγμή και συνεχίζουν να το κάνουν.

Τέλος ευχαριστούμε πολύ όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του τόπου μας, που από την πρώτη στιγμή βοήθησαν στην προβολή του θέματος της υγείας του Θοδωρή και το διατηρούν στην επικαιρότητα.

 

Ενημερωτικά: Η πρώτη εξαιρετικά σοβαρή επέμβαση αποκατάστασης του κρανίου πέτυχε. Ελπίζουμε και ευχόμαστε την ίδια επιτυχία να έχουν και οι προσπάθειες αποκατάστασης της όρασής του που θα ακολουθήσουν…

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.