Ο «Σύλλογος Αποφοίτων Λυκείων Καλαμπάκας 1983» τελεί μνημόσυνο εις μνήμην των συμμαθητών του

17 Αυγούστου, 2015 18:44 Επιμέλεια: /

likio eniaio 3_DCE

Λένε πως όσοι φεύγουν νωρίς από τούτη τη ζωή είναι άγγελοι που είχαν κατέβει από τον ουρανό για να διδάξουν στους ανθρώπους την καλοσύνη, την αγάπη, τη φιλία, τη συντροφικότητα.

 

Το Σάββατο 22 Αυγούστου 2015 και ώρα 08.30 θα τελέσουμε Θεία Λειτουργία και Μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου (Παναγία) στην Καλαμπάκα οδός Μητροπόλεως εις μνήμην των δικών μας συμμαθητών:

 

·         Αυγέρο Ευάγγελο

·         Ζαλαβρά Απόστολο

·         Καραγιάννη Παρασκευή

·         Καραλή Αθανάσιο

·         Νικολάου Χαράλαμπο

·         Παπακέμο Γεώργιο

·         Τζιμόπουλο Χρίστο

 

Οι άνθρωποι φεύγουν πραγματικά μόνο όταν τους ξεχνάμε και αυτά τα 7 παιδιά ζουν για πάντα στη μνήμη μας και στην καρδιά μας. Η παρουσία τόσο των οικείων συγγενών τους όσο και των συμμαθητών θα είναι ιδιαίτερα τιμητική για να προσευχηθούμε όλοι μαζί για την ψυχούλα τους.

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος

Διαμαντής Γκίκας

 

Η Γραμματέας

Κωνσταντινιά Μπρέντα

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.