«Ο Σύλλογος Αποφοίτων Λυκείων Καλαμπάκας 1983 έκοψε ηλεκτρονικά τη βασιλόπιτά του για το 2016″

31 Δεκεμβρίου, 2015 20:23 Επιμέλεια: /

apofoitoi 1983

Το φλουρί το πέτυχε η Βάσω Ευθυμίου.

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Λυκείων Καλαμπάκας 1983 έκοψε τη βασιλόπιτά του για το 2016 «ηλεκτρονικά»!

Η κοπή της ηλεκτρονικής βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 14.30 παράλληλα με την κλήρωση του Πρωτοχρονιάτικου Κρατικού Λαχείου. Τα δυο τελευταία ψηφία του πρώτου λαχνού, που ήταν ο αριθμός 08, καθόρισαν και το τυχερό μέλος του Συλλόγου που κέρδισε το φλουρί. Πρόκειται για την Ευθυμίου Βάσω που κατοικεί σήμερα στην Καλαμπάκα. Ο Σύλλογος συγχαίρει την τυχερή συμμαθήτριά μας και της εύχεται πάντα επιτυχίες και ευτυχία στη ζωή της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο θεσμός αυτός ξεκίνησε πέρυσι με πρώτο τυχερό τον συμμαθητή μας Θεόδωρο Καραλή και ότι κάθε χρόνο τέτοια μέρα θα γίνεται η ηλεκτρονική κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου μας

Ο Σύλλογος Αποφοίτων Λυκείων Καλαμπάκας 1983 εύχεται σε όλον τον κόσμο ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό και χαρούμενο νέο έτος 2016!!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.