Ο Ρώσος Πρέσβης

6 Ιουνίου, 2015 08:16 Επιμέλεια: /

i.n. koimiseos theotokoy_DCE

Αν και δεν έγινε γνωστό αν η έλευση του Ρώσου Πρέσβη στην Καλαμπάκα και στα Μετέωρα είναι αποτέλεσμα επίσημης πρόσκλησης του Δήμου ή πρόκειται για ίδια πρωτοβουλία , η ουσία είναι ότι η παρουσία του και οι επαφές που θα έχει θα λειτουργήσουν θετικά ως προς την περαιτέρω ανάπτυξη του προσκυνηματικού  τουρισμού με την ΑΓΙΑ ΛΙΘΟΠΟΛΗ ΤΩΝ  ΜΕΤΕΩΡΩΝ να αποτελεί τον πυρήνα του ενδιαφέροντος των ομόδοξων Ρώσων επισκεπτών .

Χωρίς να γνωρίζω τις προτάσεις που ενδεχομένως ετοιμάζει η δημοτική αρχή θα έλεγα ότι χρειάζεται να προηγηθεί σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων προκειμένου να προετοιμαστούν καλύτερα ώστε να ξέρουμε  τι ακριβώς ζητάμε και κυρίως τι μπορούμε ως περιοχή να προσφέρουμε στους Ρώσους επισκέπτες –  προσκυνητές .

Η Ρώσικη πρεσβεία μπορεί λ.χ να βοηθήσει ώστε ο δήμος να οργανώσει ένα δίκτυο «αδελφών» Ρώσικων πόλεων και εμείς ως πόλη να κάνουμε όλα τα εντελώς απλά και πρακτικά , ως τα πλέον σύνθετα  αλλά αναγκαία  ώστε  να υποδεχθούμε τους Ρώσους Ομόδοξους επισκέπτες με τις καλύτερες προϋποθέσεις  !!!

ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΟYΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛIΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓIΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟEΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤHΣΕΙΣ. ΑΥΤO ΤΟ ΑΦHΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡIΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ. ΕΛΕYΘΕΡΑ ΜΠΟΡΕIΤΕ ΝΑ ΣΤΕIΛΕΤΕ ΠΡΟΣ ΑΝAΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚH ΣΑΣ AΠΟΨΗ.ΣΕ ΠΕΡIΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠAΡΞΕΙ ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΤΗΣ ΟΠΟIΑΣ ΕIΣΤΕ ΚAΤΟΧΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜAΤΩΝ, H ΠΟΥ ΘIΓΕΣΤΕ ΑΠO ΑΥΤH, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ AΜΕΣΑ ΜΑΖI ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑIΤΗΤΗ ΔΙOΡΘΩΣΗ. ΕAΝ EΧΕΙ ΣΥΜΒΕI ΚAΤΙ ΑΠO ΤΑ ΠΑΡΑΠAΝΩ ΔΕΝ ΘΑ EΧΕΙ ΓIΝΕΙ ΕΣΚΕΜΜEΝΑ. ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕYΟΥΝ ΣΧOΛΙΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟYΝΤΑΙ OΠΩΣ ΕIΝΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕIΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟYΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΕYΓΟΝΤΑΣ YΒΡΕΙΣ.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Αρχή Σελίδας

© 2011 - 2015 StagonNews

Powered by NikosPap. Hosted by Fusioned.